Gi treningen din et løft

Et aktivt liv med frisk luft og trening er ikke bare godt for helsen, å bevege seg kan også være veldig morsomt. Spesielt hvis du har riktig utstyr. Vi tipser om godt teknologi-utstyr som øker din opplevelse uansett om du dykker, går på ski, sykler eller løper.

Synes du at det er kjedelig å trene? I så fall er du langt fra alene. Men heldigvis finnes det mange knep for å komme i gang. Først og fremst må du finne en treningsform som passer deg, og som du synes er gøy. Når du har gjort det, kan du starte å tenke på hvordan du kan gjøre treningen enda morsommere.

Hvis du som så mange andre, synes at det er uinspirerende å trene i stillhet, er et par riktig gode hodetelefoner et must.

Oppløftende musikk eller en god podcast kan gi deg energien du trenger for å ta deg fra start til mål. Ettersom mange hodetelefoner for trening er helt trådløse, slipper du dessuten å surre deg inn i ledninger.

Et annet triks for å få kroppen i gang er å sette et klart mål. I utgangspunktet er målet kanskje bare å komme seg ut og løpe, men når du er kommet over den terskelen ønsker du å måle fremskrittene dine. Da er aktivitetsarmbåndet eller treningsklokke verdifulle verktøy. Ellers kommer du ganske langt med smarttelefonen din.

Hvis du driver med aktiviteter som alpint eller dykking, er du sikkert interessert i å filme opplevelsene dine. På den måten kan du gjenoppleve dem senere, analysere prestasjonene dine eller dele filmene i sosiale medier. Dedikerte actionkameraer som GoPro Hero er robuste og slitesterke samtidig som de kan eliminere kamerarystelser, for et jevnt og sammenhengende resultat.