Datamaskiner

Vi har et bredt og prisvennlig utvalg av både bærbare og stasjonære datamaskiner som sørger for at du får ting gjort. Eller bare trenger en pause fra studiene for å samle krefter. Dessuten har vi alle mulige tilbehør som gjør hverdagen din enklere - vesker, kabler og adaptere, mus og tastatur.

Nettbrett

De siste nettbrettene fra Apple, Samsung og mange flere. Sjansen for at vi har et nettbrett som passer deg, er stor. Selv om det som regel forbindes med reiser og Netflix, er det like mye et komplement til studielitteraturen. Nettbrettet kan også fungere som en ekstra skjerm som gjør deg enda mer effektiv.

Tilbehør

Trenger du en ny ryggsekk? En powerbank? Et ekstra tastatur du kan tilkoble når du trenger det? Ta en titt på utvalget vårt av tilbehør. For å gjøre det enda lettere har vi laget tilbehørsguider for å gjøre det så enkelt som mulig for deg å finne det du leter etter.

Hodetelefoner

Vi har et hav av modeller for alle tenkelige bruksområder. Fra headset til mobiltelefoner og datamaskiner, til skikkelig dempede hodetelefoner for de situasjonene der du trenger å stenge all lyd ute og konsentrere deg. Les mer under kategorien “hodetelefoner” for å finne ut av hvilken type du skal velge. In-ear, on-ear eller over-ear. True wireless eller ikke.

Wearables

Smartklokker, pulsklokker og aktivitetsarmbånd. Få bedre oversikt over treningen din med hjelp av smarte forhåndsinnstillinger. Ta pulsen på både studiene og deg selv, sjekk oksygenmetningen i blodet og hvor mange kalorier du har brent mellom forelesningene. Svar på e-post mens du er på farten og mål soveaktiviteten din for å forsikre at du får nok hvile. Med den magnetiske ladedokken til Apple Watch kan du lade denn på null komma niks.

Lesebrett

Lesebrettet er både mindre og lettere enn gjennomsnittlig studielitteratur og er lett å legge ned i vesken eller i en stor lomme. Samtidig har den som oftest plass til tusenvis av bøker og er snill mot øynene. I tillegg får du en papirlignende skjerm, en batteritid som varer i en måned og at den også kan brukes i sterkt sollys. Mange lesebrett er dessuten også kompatible med bibliotektjenester som betyr at du kan laste ned digitale bøker gratis.