Min konto

Vanlige spørsmål

På toppen av vår nettside finnes funksjonen "Logg inn/ opprett ny konto".

Går det ikke å logge inn så kan det være fordi du enten har oppgitt feil kontoinformasjon eller ikke har en konto hos oss.

Kommer du ikke på ditt passord kan du tilbakestille passordet via linken. Hvis du ikke kan tilbakestille passordet ditt kan det være at din konto har blitt automatisk slettet på grunn av inaktivitet. En konto slettes automatisk etter tre års inaktivitet.

Klikk her for å opprette en ny konto.

Om din e-post adresse allerede er i bruk, så betyr det at du har en konto hos oss fra tidligere. Da kan du tilbakestille passord igjennom å klikk her.

For å kunne gjøre noe må du først være innlogget. Logg inn først ved å klikke her.

Vil du korrigere en leveringsadresse dit du allerede har gjort en bestilling så ber vi deg om å kontakte oss på [email protected] eller via chat, så hjelper vi deg videre.

For å slette din konto hos oss behøver du kontakte vår ordreavdeling på [email protected] eller via chat. Vi kommer deretter og sende en bekreftelsesmail til din e-post adresse, det er for å minimere risikoen for feilaktig sletting av konto.

For å gjøre det både enklere og sikrere for deg som kunde har vi oppdatert innloggingssiden og hevet sikkerhetsstandarden. Derfor åpnes et nytt vindu der du fullfører innloggingen. Din sikkerhet og ditt personvern er viktig for oss. Til info har ikke oppdateringen noen innvirkning på hvordan vi håndterer personopplysningene dine.

Les mer om vår håndtering av personopplysninger i personvernpolicyen vår.

Har du flere spørsmål?

Kontakt oss på [email protected] eller via chat

Nyttige lenker

Personvern-regler
Disse retningslinjene for personvern forklarer hvordan vi samler inn, bruker, avslører og lagrer personopplysningene dine, og hvordan vi ellers sikrer at personopplysningene dine behandles i samsvar med gjeldende lov.

Informasjonskapsler
Her forklarer vi hvordan vi bruker informasjonskapsler og hvilke valg du kan gjøre angående informasjonskapslene våre.

Bestilling

Reklamasjon & Retur

Levering

Min konto

Teknisk support

Betaling