Hei! Du bruker en gammel nettleser. Hvis du vil bruke alle funksjonene på nettstedet vårt, anbefaler vi at du besøker oss i en annen nettleser, for eksempel Google Chrome eller Microsoft Edge.

Slik fungerer nedlastingsbar programvare

Vil du kjøpe programvare, men slippe leveransetid, plater og esker? I så fall skal du satse på nedlastingsbar programvare. Vi tilbyr nemlig en hel del programvare som du kan laste ned så snart du har gjennomført kjøpet. Slik går det til:

Hvilke produkter kan lastes ned?

For å vite om programvaren du kjøper kan lastes ned er det bare å lese ved lagerstatusen. Hvis det står "Tilgjengelig for nedlasting" er det et nedlastingsbart produkt.

Hvordan skjer kjøpet?

Gjennomfør kjøpet som vanlig og følg deretter alle stegene i den vanlige kjøpsprosessen. Når dette er gjort får du en ordrebekreftelse der det står at betalingen bearbeides. Når betalingen er gjennomført kommer du kunne laste ned programvaren. Det kan ta opptil 15 minutter, men som regel går det raskere enn dette.

Hvordan laster jeg hjem produktet mitt?

Dette kan gjøres på litt forskjellige måter avhengig av hvilken programvare du har kjøpt. Enkelte programvarer får du en direktelink til, mens andre lastes hjem via en nedlastningsklient.

  1. Når betalingen har gått igjennom vil du motta en e – post som bekrefter at produktet ditt er klart for nedlastning. Finn frem ordren din i ordrehistorikken i” Min konto” øverst på siden. Det finnes også en direktelink til riktig side i mailen du akkurat har mottatt.
  2. I ordren din vil du nå finne en produktnøkkel og en link til nedlastning av programvaren. Heretter kan det oppstå visse ulikheter avhengig av hva du har kjøpt. Men her kommer en forklaring på hvordan alle ulike nedlastningsprosesser vil foregå, og du vil raskt merke hva som gjelder for akkurat din programvare.
    1. Nedlastningen din starter med en gang.
    2. Du kommer til utviklerens side hvor du kan følge deres instruksjoner for nedlastning. Enkelte ganger trenger du tilgang til produktnøkkelen din allerede nå.
    3. Linken leder til en nedlastningsklient som du først laster ned og deretter starter for å la den gjennomføre en trygg nedlastning av programvaren din.
  3. 3. Når du har fått lastet ned programvaren din er du nesten klar. Neste steg er bare å installere programmet og dersom det kreves, skal du bruke produktnøkkelen din for å få det til å fungere.