Betalingsalternativer

Prisene på Dustin home AS sine hjemmesider oppdateres i realtid og vises inklusive moms. Prisene gis i norske kroner, og frakt kommer i tillegg, i henhold til det nedenstående.

Dustin home AS har rett til å endre prisene på nettsidene uten foregående varsel. Mellom Dustin home AS og kunde gjelder avtalt pris, om det ikke foreligger noen spesiell overenskommelse. Ordre betales via faktura eller via bankkort utstedt i Norge. Kjøper må være myndig og over 18 år. Dustin home AS kan bare levere til adresser i Norge.
Uavhentede leveranser debiteres en avgift på 300 kr inklusive moms for å dekke Dustin home AS’ kostnader for frakt og administrasjon.

Når en ordre legges inn sendes en bestillingsbekreftelse til kunden via e-post. Bekreftelsen består av informasjon om innholdet i bestillingen. I forbindelse med at ordren ekspederes fra Dustin home AS lager vil kunden motta beskjed om at ordren er på vei, samt kopi av faktura.

Ved åpenbare feil som for eksempel forklaringsfeil eller lignende i forhold til pris eller produktinformasjon som oppgis i bestillingsbekreftelsen eller fakturaen, har Dustin home AS rett til å korrigere prisen eller informasjonen, hvorpå ny bestillingsbekreftelse eller faktura sendes ut. Kunden har rett til å avbestille ordren uten kostnad om korrigeringene ikke aksepteres.

Betaling med faktura

Kunden kan velge å betale med faktura, noe som Dustin gjør i samarbeid med Klarna, tidligere Kreditor Europe AS, som også har ansvar for kredittbedømning og betalingsvarsel, samt mottar betalingen. Ved betaling med faktura må personnummer angis under ”Kundeinformasjon”, og overstiger kjøpssummen 6000 kr så må også kjøperens årsinntekt angis. Kunden samtykker i at det innhentes opplysninger fra offentlige kilder og kredittopplysningsbyråer som et ledd i kredittvurderingen. Kunden aksepterer ved å oppgi sin e-mail adresse at gjenpartsbrev sendes elektronisk til den oppgitte e-postadresse alternativt sendes gjenpartsbrevet manuelt til kundens Folkeregistrerte adresse.

Betalingstiden er 14 dager. Ved forsinket betaling legges det til et purregebyr som for øyeblikket er 50 kr, samt en forsinkelsesrente på 24% + gjeldende referanserente. Sedvanlig kredittopplysning skjer uten kopi til kunden, og varene kan bare leveres til folkeregeistrert adresse. Ved betaling med faktura kommer en avgift på 29 kr i tillegg.

Dele opp betalingen

Gjennom et samarbeid med Klarna kan vi tilby deg mulighet til å dele opp betalingen. Du kan ha et eller flere pågående delbetalingskjøp og Klarna samler disse på en månedlig kontofaktura. Selvfølgelig kan du når som helst i løpet av delbetalingstiden betale hele den gjenstående gjelden.

Når du velger å dele opp betalingen av ditt kjøp og bekrefter din ordre så sendes din søknad om delbetaling. Du får beskjed med en gang hvorvidt du får bevilget delbetaling, og vi kan behandle din ordre omgående. Skulle din søknad ikke bli innvilget så kan du gå tilbake til kassen og velge en annen betalingsmåte.

Klarna kommer til å sende en kontoavtale hjem til deg. Etter å ha kontrollert at opplysningene stemmer signerer du avtalen og sender den tilbake i vedlagte svarkonvolutt.

Delbetalingsalternativer

  • Klarna konto - 22% rente (ingen etableringsavgift), betale minst 95 kr/måned eller 1/24 av totalbeløpet
  • 3 måneder med 0% rente (etableringsavgift 195 kr)
  • 6 måneder med 0% rente (etableringsavgift 295 kr)
  • 12 måneder med 19,95% rente (etableringsgebyr 295 kr)
  • 24 måneder med 19,95% rente (etableringsavgift 295 kr)
  • 36 måneder med 19,95% rente (etableringsavgift 295 kr)

Fakturaavgift på 45 kr kommer i tillegg.

Effektiv rente

Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8:
1 000 kr - 305%
10 000 kr - 41,8%
20 000 kr - 32,4%

Grunnkrav for å få innvilget delbetaling

  • Du må ha fylt 18 år
  • Du må være norsk statsborger

Ved delbetaling må personnummer og årslønn oppgis i kassen i ruten "kundeinformasjon". Leveranse foregår bare til kjøperens folkeregistrerte adresse.

Din søknad kommer til å sette i gang en sedvanlig kredittprøvning som innebærer at Klarna foretar en kredittopplysning. Har du ytterligere spørsmål eller funderinger er du velkommen til å ringe Klarna på 21 01 89 90 man - tors 8.30 - 20.00, fre 8.30 - 17.00, lør - søn 10.00 - 17.00.

Du kan også kontakte Klarna via www.klarna.no.