Hei! Du bruker en gammel nettleser. Hvis du vil bruke alle funksjonene på nettstedet vårt, anbefaler vi at du besøker oss i en annen nettleser, for eksempel Google Chrome eller Microsoft Edge.

Betalingsalternativer

Prisene på Dustin home AS sine hjemmesider oppdateres i realtid og vises inklusive moms. Prisene gis i norske kroner, og frakt kommer i tillegg, i henhold til det nedenstående.

Dustin home AS har rett til å endre prisene på nettsidene uten foregående varsel. Mellom Dustin home AS og kunde gjelder avtalt pris, om det ikke foreligger noen spesiell overenskommelse. Ordre betales via faktura eller via bankkort utstedt i Norge. Kjøper må være myndig og over 18 år. Dustin home AS kan bare levere til adresser i Norge.
Uavhentede leveranser debiteres en avgift på 300 kr inklusive moms for å dekke Dustin home AS’ kostnader for frakt og administrasjon.

Når en ordre legges inn sendes en bestillingsbekreftelse til kunden via e-post. Bekreftelsen består av informasjon om innholdet i bestillingen. I forbindelse med at ordren ekspederes fra Dustin home AS lager vil kunden motta beskjed om at ordren er på vei, samt kopi av faktura.

Ved åpenbare feil som for eksempel forklaringsfeil eller lignende i forhold til pris eller produktinformasjon som oppgis i bestillingsbekreftelsen eller fakturaen, har Dustin home AS rett til å korrigere prisen eller informasjonen, hvorpå ny bestillingsbekreftelse eller faktura sendes ut. Kunden har rett til å avbestille ordren uten kostnad om korrigeringene ikke aksepteres.

Betalning via Klarna

Betal senare

  • Prøv varene hjemme og velg hva du vil beholde. Betal alt innen 14 dager etter at varene er sendt. Ingen forskuddsbetaling, ingen renter og ingen gebyrer når du betaler i tide.

Kort eller bankbetaling

Med kort eller bankbetaling kan du betale kjøpene dine kjapt, sikkert og enkelt på tre ulike måter. Du kan koble kortene dine og bankkontoen din til Klarna første gangen du skal betale noe, eller gjøre det på forhånd i Klarna-appen. Klarna husker informasjonen din så du kan handle og betale enda smidigere neste gang

  • Bankoverføring

Betal med bankkontoen din og godkjenn kjøpet med BankID. Pengene trekkes direkte.

  • Kort

Betal med valgfritt kort. Pengene trekkes direkte i forbindelse med kjøpet.

Finansiering

  • Engangsavtale

Fullfør en enkel, 4-trinns kredittsøknad med top-of-mind-informasjon. Du får svar umiddelbart om du er godkjent og kan fullføre bestillingen med en gang.

  • Månedlige betalinger

Du vil utføre den månedlige betalingen online eller i appen vår ved hjelp av bankoverføring eller kortbetalinger. Vi vil varsle deg når det er tid for å gjøre betalingen hver måned.

Betal på nettet eller i appen

Se de siste kjøpene dine og foreta betalinger i Klarna-appen eller på nettet.