Betalingsalternativer

Prisene på Dustin Homes nettside oppdateres i realtid og vises inklusive moms. Prisene er oppgitt i norske kroner, og frakt kommer i tillegg på alle bestillinger i henhold til nedenstående.

Dustin home har rett til å endre prisene på nettsidene og øvrige publikasjoner uten forhåndsvarsel. Mellom Dustin Home og kunden gjelder avtalt pris hvis ikke annet er særskilt avtalt. Ordre betales via faktura eller via bankkort utstedt i Norge.

Salg kan ikke skje til umyndige eller personer under 18 år. Dustin home kan bare levere til adresser i Norge. Uavhentede pakker debiteres en avgift på 300 kr inklusive moms for å dekke Dustin home’ kostnader for frakt og administrasjon.

Bestilling

Når en ordre legges inn sendes en bestillingsbekreftelse til kunden via e-post. Bekreftelsen består av informasjon om innholdet i bestillingen. I forbindelse med at ordren ekspederes fra Dustin Homes lager, mottar kunden en e-post med beskjed om at ordren er på vei samt faktura.

Ved åpenbare feil som for eksempel forklaringsfeil eller lignende i forhold til pris eller produktinformasjon som oppgis i bestillingsbekreftelsen eller fakturaen, har Dustin home AS rett til å korrigere prisen eller informasjonen, hvorpå ny bestillingsbekreftelse eller faktura sendes ut. Kunden har rett til å avbestille ordren uten kostnad om korrigeringene ikke aksepteres.

Ved betaling via Klarna tar vi forbehold om utsolgte produkter i løpet av behandlingstiden for kundens kredittsøknad.

Betalning via Klarna

Betal senare

Prøv varene hjemme og velg hva du vil beholde. Betal alt innen 30 dager etter at varene er sendt. Ingen forskuddsbetaling, ingen renter og ingen gebyrer når du betaler i tide.

Betal direkte

Med kort eller bankbetaling kan du betale kjøpene dine kjapt, sikkert og enkelt på ulike måter. Du kan koble kortene dine og bankkontoen din til Klarna første gangen du skal betale noe, eller gjøre det på forhånd i Klarna-appen. Klarna husker informasjonen din så du kan handle og betale enda smidigere neste gang

Kort

Betal med valgfritt kort. Pengene trekkes direkte i forbindelse med kjøpet.

Bankoverføring

Betal med bankkontoen din og godkjenn kjøpet med BankID. Pengene trekkes direkte.

Finansiering

Engangsavtale

Fullfør en enkel, 4-trinns kredittsøknad med top-of-mind-informasjon. Du får svar umiddelbart om du er godkjent og kan fullføre bestillingen med en gang.

Månedlige betalinger

Du vil utføre den månedlige betalingen online eller i appen vår ved hjelp av bankoverføring eller kortbetalinger. Vi vil varsle deg når det er tid for å gjøre betalingen hver måned.

Betal på nettet eller i appen

Se de siste kjøpene dine og foreta betalinger i Klarna-appen eller på nettet.

Klarnas behandling av personopplysninger

Personopplysninger behandles i samsvar med gjeldende lovgivning. Formålet med Klarnas behandling av personopplysninger er først og fremst identifikasjon, kundeanalyse, kredittkontroll, markedsføring og forretningsutvikling. Personnummer benyttes som kundenummer for kundebehandlingsformål. Se Klarnas personvernpolicy for en nærmere beskrivelse av Klarnas behandling av personopplysninger.

Ved å benytte Klarna Faktura godtar du Klarnas bruk av dine personopplysninger i samsvar med Klarnas personvernpolicy, deriblant overføring til spesielt utvalgte partnere eller til stater utenfor EU/EØS-området.

Har du flere spørsmål, må du gjerne ringe Klarna på 21 01 89 91, mån-fre 08:00 – 18:00.