Multimedia

Sony WH-1000XM3

Sonys tredje generasjons anerkjente, trådløse Sony WH-1000XM3 er støyreduserende, over-ear-hodetelefoner som forskjønner alt som allerede var bra med forgjengerne. HD-støyreduksjonsprosessoren QN1 lar deg finne nødvendig fokus, eller bare rett og slett lytte uten distraksjoner. Smart lytting med tilpasningsdyktig lydkontroll justerer automatisk innstillingene for lyder fra omgivelsene med aktiviteten din. Det er ikke rart at de trykkavlastende og komfortable høretelefonene ble stemt frem til årets beste, støyreduserende høretelefoner i 2018-2019.

Sony WF-1000XM3 NC

Akkurat som med de allerede nevnte over-ear-hodetelefonene, er Sony WF-1000XM3 NC utstyrt med bransjeledende støyreduksjon som blokkerer unødvendige lyder fra omgivelsene. Inni hodetelefonene sitter det et bittelite, men kraftig 6 mm-element som gir klar, fyldig og heldekkende lyd. Finn fokus, steng omgivelsene ute og spar hørselen, takket være HD-støyreduksjonsprosessoren QN1e. Alle lydene stenges imidlertid ikke ute siden det da kan oppstå farlige situasjoner.

A100 Walkman

Husker du det beryktede sitatet “Is that a Walkman in your pocket…?” Walkman feirer i alle fall 40 år med A100 Walkman, en modell i ekte retrostil. Til og med kassetten er på plass, selv om det bare er i form av et bilde i selve spilleren. Med High-Resolution Audio og farger som passer akkurat deg og din livsstil, lar NW-A100 med Android™ deg bruke favoritt-appene dine for streaming og musikk direkte til din Walkman.

Sony SRS-XB10

Med sine 260 gram er Sony SRS-XB10 lett å ta med seg. Den praktiske, bærbare høyttaleren byr på et overraskende rikt lydbilde med intens bass.

Sony STR-DN1080

Sony STR-DN1080 leverer høykvalitets, 360-graders surround-lyd som gir deg nøyaktig posisjonert lyd der du er. 7.1.2-høyttalerkanalene, inkludert den bakre fantomhøyttaleren, omslutter deg med lyd fra alle kanter. Til og med ovenfra. Surroundsystemet byr på enkel Bluetooth-tilkobling med NFC One touch. Wi-Fi, AirPlay og Chromecast er selvsagt innebygget for å strømme musikk.

Flere produkter:

Foto

SONY A7 III ILCE-7M3

Ta bilder på frihånd uten å få uklarheter med hjelp av den integrerte 5-akslede bildestabiliseringen SONY A7 III ILCE-7M3. Det speilfri fullformatkameraet har dobbel plass for minnekort, noe som gir deg nok plass til å fotografere mye uten å bli begrenset av minnet. Spill inn 4K-video, programmer og skreddersy knappene på utsiden av kameraet med de funksjonene du vil ha lett tilgjengelige. Den bak belyste CMOS-sensoren på 24,2 megapiksel gir bilder av høyeste kvalitet under de mest varierende lysforholdene, autofokus systemet gjør det enklere å følge motiver som beveger seg uforutsigbart og seriefotografering med 10 bilder per sekund, får med seg alle motiv. Det er kanskje nettopp derfor det ble årets kamera 2018-2019.

Sony A6600 Body

Sony A6600 Body lar bade entusiaster og profesjonelle skape fengende filmer og dele historien sin med omverdenen. Nyt utrolig ytelse og funksjoner i et kompakt hus, med verdens raskeste AF-hastighet, bred AF-dekning og motivsporing. Den femakslede, optiske bildestabiliseringen forsikrer fantastisk bildekvalitet for både stillbilder og høyt oppløst 4K HDR-filmopptak (HLG). Og det skader ikke at kameraet er utstyrt med et høykapasitetsbatteri, i tillegg til mikrofon- og hodetelefonuttaket som gjør det enklere å skape filmer.

Sony A6100 Body

Det mindre og mer hendige Sony A6100 Body er lettere å ta med seg enn fullformatet siden det har den mindre APS-C-sensoren. Det er samtidig et skikkelig bra kamera. Følg motivet med pålitelig presisjon, ta opptil 11 bilder/s og få bedre bilder i dårlig lys takket være strålende støydemping. Nevnte vi raskt autofokus og innebygget bildestabilisering?

Sony FE 55mm f/1.8 Zeiss

På jakt etter et objektiv som fungerer med alle kameraene over? Sony FE 55mm f/1.8 Zeiss er svaret du leter etter. Objektivet slipper inn mye lys og gir fin bakgrunns skarphet. På fullformatkameraet blir det ett normalobjektiv. På APS-C-Kameraene blir det et godt porttrettobjektiv.

Flere produkter:

Playstation

Sony Playstation 4 Slim 1TB

Sony Playstation 4 Slim 1TB - Inkl. Call of Duty: Modern Warfare er en komplett Playstation 4-pakke der høstens storspill Call of Duty: Modern Warfare er inkludert. Påvirk den globale maktbalansen som Tier One-operatør. I pakken er et mindre og mer elegant Playstation 4 Slim 1 TB inkludert. Det er også en ergonomisk og intuitiv Dualshock v2-kontroll i svart og det allerede nevnte spillet i Blu-ray. De største filmopplevelsene og mest oppslukende spillene venter deg i likhet med Playstation-eksklusivt materiale.

Sony PlayStation 4 Pro

For deg som ikke vil kompromisse i det hele tatt foreslår vi Sony PlayStation 4 Pro. Med skikkelig kraft og muligheten til å låse opp høyere grafikkinnstillinger i spill, er det bare å lene seg tilbake. Nyt at PS4-spillene vekkes til live med klar grafikk, intense farger og mer stabil spilling. Spill de nyeste spillene med fantastisk skarphet, takket være dynamisk 4K. Hold utkikk etter merket PS4 Pro Enhanced, så ser du hvilke spill som utnytter kreftene i PS4 Pro.

Sony PlayStation VR Mega Pack V2

Sony PlayStation VR Mega Pack V2 inkl. kamera og 5 spel er akkurat det det høres ut som, nemlig en VR-pakke med headset, kamera og noen av de absolutt beste VR-spillene. Tre inn i en annen verden og spill Astro Bot Rescue Mission, Elder Scrolls V: Skyrim VR, Resident Evil 7 Biohazard, Everybody's Golf VR og PlayStation VR Worlds. Og dersom du vil ta et skritt videre, forbi spillene, finnes det ytterligere en dimensjon med et stort utvalg av VR-opplevelser og VR-filmer. For ikke å snakke om alle de hundrevis av videoene fra verdensledende VR-skapere.

Flere produkter: