MOMENTUM True Wireless

Kompromissløs lyd. State-of-the-art teknologi og raffinert design - alle samhandler i
Sennheiser's True Wireless premium in-ear-hodetelefoner.

Person wearing Momentum True Wireless

Lytt til en eksepsjonell lyd

Få musikken du elsker til å låte enda bedre - når du vil, hvor du vil. Disse attraktive hodetelefonene som inneholder Sennheiser-teknologi, garanterer overlegen stereolyd - når som helst. Takket være avansert apt-X Low Latency kompatibilitet får du perfekt synkronisert lyd med alle medier, mens 2-mikrofonens retningsteknologi alltid lar deg være oppmerksom på omgivelsene dine, med eller uten musikk.

Close up picture of Momentum True Wireless

Utviklet for tidløs eleganse

Fokus på detaljer og en sterk estetisk bevissthet gjør disse små, blanke, lette hodetelefonene til en del lytteverktøy og en del pret à porter accessoir. Med høykvalitets deksel, polerte metalldetaljer og gullbelagte ladekontakter blir det et møte mellom funksjon og mote i et ikonisk design. Et fleksibelt og kompakt futteral med ladefunksjon øker 4 timers batteritid til 12, slik at du kan nyte hele dagen, i årevis.

Person wearing Momentum True Wireless

Opplev komfort som varer lenge

En komfortabel måte å ha med musikken din hele dagen. Disse lette - og sprutsikre - hodetelefonene leveres med fire forskjellige størrelser på tuppene, ergonomisk designet for perfekt passform. Koble til og bruk det intuitive grensesnittet til å styre musikk, svare på anrop eller få tilgang til Voice-assistant med et lett trykk eller sveip.

Momentum True Wireless settings

Dine innstillinger - din opplevelse

Lytt til musikk på den måten du vil med Sennheiser Smart Control, neste generasjon app. Denne gratis-appen for iOS og Android er en praktisk måte å kontrollere, oppdatere og konfigurere dine hodetelefoner, headset eller soundbar på en personlig måte.