Øreplugger som prioriterer god lyd

De siste 75 årene har Sennheiser satt lyden i førersetet. Nye MOMENTUM True Wireless 2 er intet unntak. Takket være banebrytende lydteknologi og innovasjon gir disse ørepluggene den beste lytteropplevelsen, når som helst og hvor som helst. Ørepluggene er skreddersydd for de mest kresne lytterne, og er skapt for å forenkle livet ditt ved å forbedre hverdagen din. De har fått et forbedret ergonomisk design slik at du kan bruke dem hele dagen, og berøringskontrollen er perfeksjonert for en mer personlig opplevelse.

sennheiser momentum true wireless 2

Sennheiser MOMENTUM True Wireless 2

Makeløs stereolyd

Fra klassisk til moderne, hver musikksjanger blir enda bedre med de spesiallagede driverne i de nye MOMENTUM True Wireless 2-ørepluggene som gir dyp bass, naturlige mellomtoner og tydelig, detaljert diskant.

I tillegg kan du nå skreddersy lytteropplevelsen din med innebygde equalizere og nyte fantastisk lydkvalitet på dine egne vilkår.

Til produktet

Din lyd. Ditt fokus.

Konsentrer deg om de rette tingene til rett tid med MOMENTUM True Wireless 2. Koble ut fra verden rundt deg og dykk ned i favorittsangen din, en viktig episode eller et plutselig anrop med den nye aktive støykanselleringsfunksjonen. Og takket være ørepluggenes fantastiske passive støykansellering kan du også oppleve herlig naturtro lyd, selv i bråkete miljøer. Og så kan du sømløst bringe fokuset tilbake og lytte til omgivelsene takket være Transparent Hearing.

sennheiser momentum true wireless 2
Product image closeup

Komfortabel lytting hele dagen

Det forbedrede designet betyr at du nå kan nyte lange spillelister, langvarige opphold og langdryge telefonkonferanser med øreplugger som sitter så godt at du glemmer at du har dem på. MOMENTUM True Wireless 2 er omhyggelig skapt for komfortabel bruk hele dagen, og har derfor fått et nytt ergonomisk design som sikrer at ørepluggene sitter godt, 28 timers batteritid med ladeesken og imponerende 7 timers bruk på en enkelt lading.

Product image closeup

Intuitivt til dine behov

De justerbare berøringskontrollene er bygget inn i ørepluggene og er designet for å hjelpe deg til å forenkle hverdagen. Med et enkelt trykk kan du enkelt styre lyden, behandle telefonsamtaler eller aktivere Google Assistant eller Apple Siri. I tillegg vil du aldri gå glipp av favorittsangen din med Smart Pause – den stopper automatisk når ørepluggene dine tas ut, og starter sømløst igjen når du setter dem i øret.

Product image closeup

Designet med omhu. Skapt for musikkelskere.

MOMENTUM True Wireless 2 er dedikert til å forme fremtidens lyd, og kombinerer den mest innovative teknologien med godt håndarbeid og materialer av høy kvalitet. Dette inkluderer den forbedrede IPX4-klassen for sprutbestandighet , som betyr at de ikke kan skades av verken regn eller svette. Nå kan du være trygg på at du har funnet de riktige nye ørepluggene for deg, uansett livsstil.

7 mm dynamisk lyddriver

Nyt makeløs stereolyd fra Sennheisers unike 7 mm dynamiske lyddrivere.

Innebygget equalizer

Tilpass lydopplevelsen din med en innebygget equalizer og nyt fantastisk lydkvalitet på dine egne vilkår.

Aktiv støykansellering

Koble ut fra verden rundt deg og fokuser på den dype bassen, de naturlige mellomtonene og den tydelige diskanten takket være aktiv støykansellering.

Transparent Hearing

Sett spillelisten på pause og legg merke til omgivelsene uten engang å måtte ta ut ørepluggene med Transparent Hearing-funksjonen.

Opptil 28 timers spilletid

Opplev uforstyrret spilletid med den nye 7-timers batteritiden som kan forlenges til 28 timer med ladeesken.

Forbedret ergonomisk design

Føler du for en filmmaraton? Takket være det ergonomiske designet kan du oppleve uslåelig lyd i herlig komfort.

Justerbare kontroller

Føler du for en filmmaraton? Takket være det ergonomiske designet kan du oppleve uslåelig lyd i herlig komfort.

Smart Pause

Gå aldri glipp av et sekund av favorittsangen din. Smart Pause stopper automatisk når ørepluggene dine tas ut, og fortsetter sømløst når du setter dem inn igjen.

IPX4-klasse

Nyt en fantastisk lydopplevelse uansett hvor du er med IPX4-klassifisert sprutsikkert design.

Støtter taleassistent

Du aktiverer enkelt Google Assistant og Apple Siri ved et knappetrykk, og hører svarene deres høyt og tydelig.

What Hifi

What hi-fi logo