Oppgrader smarttelefonen din

Syns du at du ikke får plass til nok bilder, filmer og apper på mobiltelefonen din? Dette er enkelt å gjøre noe med dersom du har en telefon med plass for minnekort, noe nesten alle android telefoner har. Ta bare en titt nedenfor og kjøp et større minnekort så er problemet ditt løst.

Oppgrader action kameraet ditt

Liker du å filme eventyrene dine med et kamera montert på sykkelen, i bilen eller på kroppen? I så fall trenger du et stort nok minnekort for å få plass til alt du vil filme, men det kan også være en god ide å kjøpe et litt raskere minnekort. Et raskt og stort minnekort lar deg nemlig ta opp film i 4K uten problem, noe som ikke alltid er like greit med tregere kort.

Oppgrader kompaktkameraet ditt

En av de enkleste måtene å oppgradere kompaktkameraet sitt på er å gi det litt kjærlighet i form av et nytt minnekort. Et nytt minnekort kan først og fremst være større sånn at du får plass til flere bilder, men hovedgrunnen til at du bør oppgradere er hastigheten. Et nytt, raskere minnekort kan gjøre hele kameraet raskere og slippe å jobbe like mye mellom hvert bilde.

Oppgrader speilreflekskameraet ditt

Har du lagt ned store summer på et avansert speilreflekskamera er det selvsagt kjedelig om det begrenses av minnekortet ditt. Om du for eksempel ta en masse bilder i rask rekkefølge vil kameraets buffer bli full og da kan du ikke lengre ta flere bilder. Et raskt minnekort lar kameraet tømme bufferen raskere, noe som innebærer at du slipper å vente for å ta flere bilder. Et profesjonelt minnekort er også fremstilt for maksimal sikkerhet sånn at du slipper å bekymre deg for at kortet skal gå i stykker og bildene gå tapt.

Oppgrader datamaskinen din

Syns du datamaskinen din er litt treg? En løsning som kan være verdt å tenke på før du går så langt som å kjøpe en helt ny datamaskin er å oppgradere den du har med et raskt SSD. Å gå fra en tradisjonell harddisk til en SSD er en skikkelig vidunderkur som kan få datamaskinen din til å føles som ny igjen. Dette takket være at både oppstart og start av programmer og spill vil gå mye raskere.

Oppgrader dronen din

Droner er en av dagens heteste trender når det kommer til foto og legger du tusenvis av kroner på en droner med kamera, la da ikke et tregt minnekort ødelegge opplevelsen. Kjøp i stedet ett profesjonelt minnekort som er raskt nok for at du skal kunne filme i 4K. Tenk også på at video (spesielt 4K-video) tar veldig mye plass så det er verdt å investere i et stort minnekort.