Unbox your phone

Unbox your phone

Unbox your phone

Unbox your phone

Galaxy S8 redefinerer hva en mobil er. Den nye infinity-skjermen skaper en følelse av grenseløse former. Knappene er integrert i skjermen, noe som forbedrer opplevelsen av nettsurfing, filmer og bilder.

En avansert kamerateknologi sørger for svært gode bilder, selv i dårlige lysforhold. Og du kan bruke telefonen uten å bekymre deg ettersom den er vannbestandig i henhold til IP68. Oppdag færre grenser – med Galaxy S8 og Galaxy S8+.

Infinity display

Den store, buede skjermen gir en sømløs opplevelse og en telefon som ligger godt i hånden.

Kamera

Økt lysfølsomhet for bilder i dårlige lysforhold og superrask autofokus.

Vannbestandig

Samsung Galaxy S8 er støv- og vanntett i henhold til IP68.

Iris-skanner

Innholdet ditt er godt beskyttet med Samsung Knox og iris-skanner eller fingeravtrykkleser.

Multitasking

Del skjermen i to vinduer, og gjør to ting på én gang.

Perfekt filmformat

Det nye formatet gir deg en bedre opplevelse når du ser på film eller spiller.

Omsluttende infinity-skjerm

Galaxy S8 endrer bildet av mobiltelefonen i form av brukeropplevelse og design. Infinity-skjermen gjør rammen og kantene mindre fremtredende, og skaper et sømløst uttrykk. Knappene er pent integrert i skjermgrensesnittet og tilpasses skjermmodusen. Den fysiske hjemknappen eksisterer fremdeles, i form av en trykksensor.

Den smale skjermen gjør det enkelt å skrive og navigere med bare én hånd, og du trenger ikke å bla så mye. Film- og videoopplevelser blir bedre samtidig som du kan navigere i andre apper uten avbrudd. Galaxy S8 og Galaxy S8+ finnes i 3 forskjellige farger.

Beskytt og forenkle ditt digitale liv

Iris-skanner og fingeravtrykklesing gjør livet på mobilen trygt og problemfritt. Beskytt ditt digitale liv med øynene eller fingeravtrykket ditt. Du velger selv den løsningen du foretrekker. Som identifikasjon er iris-skanneren opptil 200 ganger sikrere enn fingeravtrykkleseren.

Samsung Galaxy S8 S8+
Samsung Galaxy S8 S8+

Rustet for vær og vind

Ikke la vann og støv sette grensene for hvordan du bruker mobilen. Galaxy S8 er IP68-klassifisert, noe som betyr at den tåler å bli senket ned i et vanndyp på opptil 1,5 meter i 30 minutter. Så uansett om du er på stranden, ute i regnet eller lager mat på kjøkkenet, kan du bruke mobilen som du vil.

Skarpt fokus hele tiden.

En avansert kamerateknologi fanger opp flere detaljer i bildene. Ved at hver eneste piksel i kameraet har to separate fotodioder som jobber sammen på samme måte som et par øyne, får man en rask og nøyaktig autofokus. Den økte lysfølsomheten gjør det også mulig å fotografere i mørke omgivelser.

Opplev og del en virtuell verden

Galaxy S8 med Gear VR* (selges separat) byr på en fantastisk virtuell dimensjon. En håndkontroller med bevegelsessensor og pekeplate for Gear VR gir en bedre og mer naturlig navigasjon. Dette skaper en helt ny opplevelse når du bruker Galaxy S8 sammen med Gear VR-spill.

Spill inn i 360 grader og strøm direkte i sosiale medier

Gear 360-kameraet** (selges separat) er enkelt og praktisk i bruk. Fang øyeblikkene fra alle vinkler med en oppløsning på 4K, som gir et meget skarpt resultat. Ta vare på minnene dine i 360 og del det du har laget, direkte via livestreaming med venner i sosiale medier – uansett om de bruker mobil, nettbrett eller datamaskin.