Hvorfor bytte til SSD:

  • En SSD-enhet produserer ikke støy

  • En enhet uten bevegelige deler går ikke på langt nær like fort i stykker på grunn av støt eller fall.

  • SSD-er har ofte et lavere effektforbruk enn vanlige harddisker, derfor holder de seg gjerne kjøligere.

  • Når enheten ikke genererer mye varme, behøver ikke viften i maskinen din gå like mye. Du får en stillere PC som i tillegg ikke bruker opp batteritiden like fort.

  • Søketiden på en SSD-enhet er mye kortere enn på en harddisk.

Minnekort

Lagre foto og video med profesjonell kvalitet sikkert og med høykvalitative og pålitelige minnekort.

Alle produktene er vanntette. Sikre også i sjøvann

En viktig egenskap for kamerabrukere som bekymrer seg for vanntett kapasitet eller hvis du ofte bruker de digitale enhetene dine ved eller i vann. Samsungs minnekort er beskyttet mot hverdagens uhell som kan skje i tilknytning til vann. Selv om enheten skulle bli skadd og ikke kan repareres, er dataene dine sikret. Samsungs minnekort har bestått en 72-timers test i sjøvann.

Tåler ekstreme temperaturer

Samsungs minnekort tåler ekstreme temperaturer mellom -25° og 85 °C.

Røntgensikkert

Tåler røntgenstråler, og du slipper derfor å bekymre deg for å miste data i sikkerhetskontrollen på flyplassen.

Beskyttet mot magnetfelt

Hvis de lagrede dataene skulle bli skadet uten noen tilsynelatende grunn, kan det ofte skyldes den magnetkraften som for eksempel et hjemmekinosystem sender ut. Nå kan du føle deg trygg på at dine lagrede data er beskyttet. Samsungs minnekort tåler magnetfält på 15 000 Gauss.

Støtsikker

Samsung minnekort tåler ekstreme trykk, opp til 1,5 ton.

Liten størrelse, stort minne

Nye Samsung Portable SSD T3 setter standarden for hastighet, kapasitet, holdbarhet og tilkoblingsmuligheter. Lagre data trygt og flytt dem dit du trenger dem.

Rask på foten

Reduser avbruddstid med lynraske lese-/skrivehastigheter på opptil 450 MB/s*, opptil fire ganger raskere enn tradisjonelle eksterne harddisker (HDD)**.

Liten, kompakt og lett

Du er alltid på farten fra en jobb til en annen, så både medier og data er nødt til å holde en hastighet som gjør at de henger med. Med sine bare 51 gram* er T3 lett som en fjær og omtrent like stor som et visittkort – altså perfekt å ha med seg overalt.

Alt du trenger

Med avansert Samsung V-NAND-teknologi har T3 masse kraft — en kapasitet på opptil 2 TB* betyr at du har alt du trenger i din hule hånd.

Vanskelig å ødelegge

Støtbestandige T3 har tredobbel beskyttelse i form av et kraftig utvendig metalldeksel, en innvendig støtteramme og AES 256-biters maskinvarekryptering som ekstrautstyr, noe som gjør den rustet for et krevende liv.

Enkel tilkobling

T3 er kompatibel med flere operativsystemer, og kan derfor kobles til en PC, Android-enhet m.m.*. Med Android-applikasjonen "Samsung Portable SSD", en USB 3.1 tilkoblingsport av type C og en USB-kabel av type C til type A er det lett for brukerne å håndtere og få tilgang til innhold.