Tenk deg en TV som er like fin å se på selv når den er slått av. Der et stilig design og en fleksibel gjennomsiktig kabel gjør at du ikke trenger å bekymre deg for at TV-en blir elefanten i rommet. Der favorittfilmene vekkes til liv, selv når du ser på TV på en solrik sommerdag. QLED TV er akkurat den TVen. Les mer om den kraftige TVen som gir uslåelige seeropplevelser uten distraksjon.

Det faktum at TV-apparater er blitt stadig større er ingen nyhet. Men QLED TV skiller seg ut fra mengden med sin evne til å harmonisk blande seg inn i omgivelsene, uten masse kabelfloker. Med Ambient Mode kan du trylle bort den store svarte skjermen ved å vise stilig innhold når du ikke ser på TV. Og når familien samles for å se på den nyeste blockbusteren, kan dere oppleve filmen akkurat slik regissøren hadde forestilt seg. QLED TV har 100% fargevolum, og fanger alle subtile detaljer og nyanser som gir liv til den vakre sluttscenen. Og takket være Ultra Black Elite og Q Contrast Elite anti-refleksjonsteknologi, slipper dere å slite med å finne ut hvilken karakter som er hvem, i mørke eller lyse scener. QLED TV-teknologi gjør at du ser alle detaljene krystallklart og lar lyset vekke fargene til liv, selv i midnattssolens land.

No screen burn

No Screen Burn med Samsung QLED TV

Å se på filmer med svarte kanter, kanaler med faste logoer eller spill med statiske menyer, kan være innhold som risikerer å forårsake etterbilde. Med Samsung Quantum Dot-teknologi får du en TV som overskrider Ultra HD 4K-standarder uten risiko for innbrenning.

Når du kjøper en 2018 QLED TV *, tilbyr Samsung 10 års skjermbrennegaranti og Quantum Dot kvalitetssikring. Garantien gjelder i 10 år fra kjøpsdato.

* For at garantien skal gjelde, kreves kopi av kvittering og registrering på Samsungs nettsted innen 90 dager etter kjøpet.
Accessories Soundbar

Tilbehør som forbedrer visningsopplevelsen

Hva får deg til å gyse under en spenningsfylt thriller eller tårene til å renne under en kjærlighetskomedie? I tillegg til bildekvalitet må man ikke glemme lyden eller hvor du velger å plassere TVen. Oppdag en verden av stilig tilbehør som lar deg fordype deg i favorittfilmene dine. Med No Gap Wall Mount kan du enkelt montere QLED TV på veggen eller på en av de fine og diskrete stativene, hvor du vil i rommet, da baksiden av TVen har en jevn overflate uten kabler og gjør det enkelt for deg å plassere den der den passer best inn i rommet.

En Samsung Soundbar gjør det mulig å forsvinne inn i filmens verden, med surround-lydopplevelser som fyller hele rommet. Og når QLED TV møter en Samsung Soundbar, fanges alle detaljer i dialog, musikk eller bilde, slik at du kan ta hjemmekinofølelsen til nye høyder.

Gaming Xbox

En komplett gamingopplevelse

Opplev fantastiske spillopplevelser med en TV som vekker spillene dine til liv. Med QLED TV kan du se frem til oppslukende opplevelser som vil få deg til å føle at du virkelig var der i det ville vesten på flukt fra lovens lange arm eller ute på racerbanen, når du spiller spillene dine. TVen er utstyrt med Auto Game Mode som oppdager spillkonsoller og tilpasser skjerminnstillingene for en optimal spillopplevelse.

Når Xbox One X møter QLED TV får du en match som er så selvsagt som pommes frites og ketchup. Spillkonsollen er laget for 4K HDR-spill, og QLED TV er kjent for sin utrolige 4K-bilde- og HDR-teknologi som puster nytt liv inn i spillene dine, med sitt uforlignelige utvalg av lysstyrke og kontrast. Fordyp deg i spillets utrolige verden med krystallklare kontraster, strålende fargenyanser og virkelighetstro detaljer. Og med QLED TVens design som bruker en gjennomsiktig ledning, kan du plassere spillkonsollen der den passer best i rommet.