QLED Q9FN er Samsungs hittil beste TV

QLED Q9FN gir deg en enestående opplevelse med alt fra en fargesprakende bildekvalitet og kraftig kontrast til smarte funksjoner. Den har dessuten en design som gjør at den smelter inn i og fremhever interiøret. I en begrenset periode får du en Samsung Galaxy S9 på kjøpet uten ekstra kostnad*.

Q Color
Mer enn en milliard ulike fargenyanser. Se favorittprogrammene og -filmene dine i våre hittil mest virkelighetstro og rike farger. Opplev en detaljert fargeskala i hver scene og la deg oppsluke av det som skjer på skjermen.

Fargevolum
Q9F produserer 100 % fargevolum. Det betyr at du får hele bredden av fargespekteret som dagens filmskapere benytter, med rike og detaljerte farger også i de lyseste partiene.

Q Contrast Elite
Se favorittinnholdet ditt uten forstyrrende elementer. Med Q Contrast Elite kan du oppdage detaljer som tidligere var skjult i mørke scener, også når det er lyst i rommet.

Boundless 360 Design
Tidløs design som tar seg flott ut fra alle vinkler – vi kaller det Grenseløs 360°-design. Du får en totalopplevelse som ikke blir forstyrret av en ramme som dekker deler av skjermen.

Q HDR 2000 (HDR 10+)
Q HDR Elites omfattende lysstyrke og kontrast kombinert med HDR 10+-teknologi gjør at du opplever innholdet slik filmskaperen har tenkt seg. Se detaljer som tidligere var skjult både i de mørkeste og lyseste scenene.

Samsung QLED Q9FN

Få med en Galaxy S9!

Nå får du en Galaxy S9-Black på kjøpet i perioden 6/8-30/9*.

*Tilbudet gjelder ved kjøp av Samsung QE55Q9FN, QE65Q9FN, QE75Q9FN i perioden 6.8-30.9.2018. Registrering kan gjøres på www.samsung.com/se/offer/offline/q9f-s9-bundle t.o.m. 31.10.2018. Tilbudet kan ikke kombineres. Tilbudet gjelder Galaxy S9 SM-G960FZKDNEE (verdi 8 990kr).