Hei! Du bruker en gammel nettleser. Hvis du vil bruke alle funksjonene på nettstedet vårt, anbefaler vi at du besøker oss i en annen nettleser, for eksempel Google Chrome eller Microsoft Edge.

Hele familiens tablet

Tableter, eller nettbrett som de også kalles, har blitt en naturlig del av hverdagen, kanskje til og med i den grad at vi glemmer hvor anvendelige de er. Til spill og underholdning, ja visst – men de kan jo så mye mer.

Samsung Galaxy Tab A 10,5 kan brukes til familiens felles spillelister, til å finne inspirasjon og oppskrifter til kjøkkenet, eller til å styre hendelser i hjemmet. Den digitale oppslagstavlen Daily Board gjør tableten til et naturlig holdepunkt i hjemmet. Ved hjelp av det skreddersydde stativet* kan du ha den stående fremme og la fellestjenestene** alltid være på, for eksempel familiens fotoalbum, været samt tid og sted.

Galaxy Tab A er med andre ord en tablet for alle. Tableten har en høyoppløst og behagelig skjerm som rekker nesten helt ut i ytterkanten, og som er fin til å se på filmer og serier på. Med fire innebygde og kraftige høyttalere i kombinasjon med Dolby Atmos surround er også lydopplevelsen sikret.

Samsungs populære Kids Mode-innstilling med tilpasset innhold som LEGO, Filimundus og Toca Boca, gjør Galaxy Tab A til en tablet som vil gi mange hyggelige og avslappende stunder i hverdagen. For hele familien. På den nye Galaxy Tab A 10,5 kan dere også ha opptil åtte forskjellige, personlige pålogginger. Det å kunne bytte på å bruke tableten og vite at pålogging til sosiale medier og strømmetjenester er lagret på nettopp din brukerprofil, er både praktisk og betryggende.

Brettet har også plass til MicroSD-kort. Det betyr at du når som helst kan legge til opptil 400 GB minne.*** Da har du god plass. Dere kan for eksempel laste ned serier og filmer og se dem senere uten nettforbindelse. Og skulle dere likevel klare å fylle kortet, er det enkelt å sette i et nytt uten å måtte slette noe av det dere har lagret.

Galaxy Tab A 10,5 har naturligvis hurtiglading, som forkorter ladetiden og gir deg mer tid til faktisk bruk.

Galaxy Tab A 10,5 er en opplevelse for hele familien og har alle forutsetninger for å bli en naturlig del av det moderne hjemmet.

* Inkludert ved kjøp av Galaxy Tab A 10,5 frem til 30.09.2018. Se samsung.no/tablets/offer om du vil benytte deg av tilbudet.
** Les mer på samsung.no når det gjelder funksjoner og kompatibilitet.
*** Minnekort selges separat.

Hvorfor bør du kjøpe Galaxy Tab A 10.5?

 • Daily Board med familiens fotoalbum, været samt tid og sted gjør Galaxy Tab A til hjemmets naturlige oppslagstavle. Ved hjelp av det skreddersydde stativet* kan du ha den stående fremme og alltid påslått.
 • Med opptil åtte brukerprofiler kan alle i familien bruke tableten privat til sine egne strømme- og musikktjenester. Barna kan bruke Kids Mode, som har trygge og kreative spill.
 • En prisgunstig avansert tablet til hele familien.
 • Den høyoppløste skjermen i 16:10-format utnytter skjermflaten bedre når du ser film, og de fire høyttalerne med Dolby Atmos surroundlyd gjør tableten til en flott underholdningsmaskin.
 • Plass til eksternt minnekort med opptil 400 GB**.
 • Galaxy Tab A 10,5 har naturligvis hurtiglading, som forkorter ladetiden og gir deg mer tid til faktisk bruk.
 • Du kan enkelt koble tableten til din Samsung-TV*** ved hjelp av Smartview og bruke den som fjernkontroll eller til å speile skjerminnholdet.
 • * Inkludert ved kjøp av Galaxy Tab A 10,5 frem til 30.09.2018. Se samsung.no/tablets/offer om du vil benytte deg av tilbudet.
  ** Minnekort selges separat.
  *** Les mer på samsung.no når det gjelder funksjoner og kompatibilitet.

En tablet til mange

 • Støtte for flere brukere – med opptil åtte brukerprofiler kan flere i bedriften bruke samme tablet. Skiftarbeidere kan for eksempel bruke samme tablet og logge på med sin egen profil, i stedet for å måtte logge seg av og på alle de ulike tjenestene og kontoene de bruker i jobben.
 • Samsung Knox sørger for sikkerhet i verdensklasse ved hjelp av maskin- og programvarebaserte funksjoner.
 • Kontinuerlig oppkobling med rask 4G-forbindelse.*
 • Høyoppløst skjerm i 16:10-format som utnytter bortimot hele skjermflaten.
 • Galaxy Tab A 10,5 har naturligvis hurtiglading, som forkorter ladetiden og gir deg mer tid til faktisk bruk.
 • * Krever Tab A 10,5 4.

Ladestativ på kjøpet! Verdi 599,-.

Akkurat nå inngår et ladestativ ved kjøp av Galaxy Tab A 10.5 frem til 30.09.2018*.

Salgsstart 31.08, forhåndskjøp fra 17.08.
Se samsung.no/tablets/offer for å benytte deg av tilbudet.

* Gjelder ved kjøp av Samsung Galaxy Tab A 10.5 i Norge, Sverige, Danmark og Finland (Nordic Approved). Verdi 599,-. Tilbudet gjelder kjøp til og med 30.09.2018 (datoen på kvitteringen gjelder) og kan ikke kombineres med andre tilbud. For å kunne benytte tilbudet må registrering på angitt hjemmeside skje senest 31.10.2018. Levering bare innen Norden.

Slik fungerer det:

 1. Kjøp din nye Galaxy Tab A 10.5 hos Dustin.
 2. Når du mottar din nye Galaxy A 10.5, går du inn på samsung.no/tablets/offer.
 3. Fyll ut dine personopplysninger, produktets serienummer, kvittering og leveringsadresse. (Serienummeret fi nner du ved å gå inn under: Innstillinger-> Om tableten.)
 4. Ladestativet sendes til den oppgitte leveringsadressen.