Kameraet. Sett med nye øyne

Bilder har blitt vår viktigste måte å kommunisere på. Vi tar bilder, filmer og deler videre i sosiale medier med venner, familie og kolleger. Mobilkameraet har blitt avgjørende for nye muligheter til å kommunisere. Derfor har vi skapt kameraet i Galaxy S9 helt på nytt. For å gi deg et kamera med flere muligheter utfordret vi oss selv og tenkte helt nytt. Her er resultatet

Et kamera som gir deg større muligheter til å ta gode bilder under alle lysforhold. Fra helt svakt lys til flommende solskinn. Du kan alltid fange øyeblikket med høy skarphet. Du kan filme i super slow motion med 960 bilder per sekund og oppdage detaljene som øyet ikke oppfatter. Du kan skape nye bilder av deg selv med personlige emojier og legge til animerte effekter som lokker frem latter og følelser i samtalene dine.

Nye Galaxy S9 er nyskapende på flere måter

De innebygde stereohøyttalerne er utviklet i samarbeid med AKG og gjør at du kan lytte til musikk med bra lyd sammen med andre, uansett hvor du befinner deg. Vil du lytte selv, følger det også med et headset som er kalibrert av AKG. Vi har dessuten gjort det enklere å oppleve innhold på andre enheter, se bilder på TV-en eller jobbe fra mobilen på en større skjerm uten å ta omveien om PC-en. Vi utvikler vår teknologi for at dine opplevelser skal bli bedre.