er den her

Different attitude. New Galaxy A.

er den her

Different attitude. New Galaxy A.


Nå er den her. Different attitude. New Galaxy A.

Den nye Galaxy A-serien er her med bedre kamera, skarpere skjerm og forbedret batteritid. Snakk i telefon uansett om du er på stranden, utendørs i øsregn eller du står på ski med fuktige votter. Galaxy A er både støv- og vannbestandig i henhold til IP68*.

Designet i glass og metall – i samme kvalitetsmaterialer som Galaxy S7 som gir en luksuriøs følelse som følger deg hele dagen. Du får en prisgunstig mobil som oppleves like eksklusiv som toppmodellene. Velg mellom to størrelser i tre ulike farger.

* Vann- og støtbestandig i henhold til klassifiseringen IP68 (tåler nedsenking i vann på opptil 1,5 meter i 30 minutter)

Dette er den nye Galaxy A

  • Galaxy A er en serie slanke og rimelige smarttelefoner med funksjoner som gir en brukeropplevelse som er både enkel og morsom. Harmonien mellom glass og metall kombinert med et dempet fargevalg, minner om natur og skaper en behagelig følelse. Velg mellom to størrelser i tre ulike farger.
  • Galaxy A har et kamera som fanger opp detaljene i bildene på en utmerket måte. Dobbeltklikk på hjemknappen, så starter kameraet raskt og du kan ta bilde umiddelbart. Takket være en ekstra lysfølsom sensor, kan du fortsette å ta bilder etter at sola har gått ned eller når du er innendørs.
  • Vann og støv setter ikke grenser for hvordan du bruker mobilen. Enten du er på stranden, ute i regnet eller i skibakken, kan du bruke mobilen som du vil. Galaxy A er IP68-klassifisert, noe som innebærer at den tåler nedsenking i vann på opptil 1,5 meter i 30 minutter.
  • Med god batterilevetid og rask lading (bare A5) blir hverdagen mer behagelig og du risikerer aldri å gå glipp av viktige hendelser på mobilen.
  • Super AMOLED-skjermen gir bilder, filmer og spilling med høy fargemetning og dyp kontrast. Takket være lysstyrken på skjermen kan du se innholdet klart, selv i sterkt sollys.
  • Spar tid med Always On Display. Skjermen viser klokkeslett, kalender, tapte anrop og SMS i hvilemodus, uten at du trenger å røre mobilen.
  • Med fingeravtrykkleseren kan du enkelt og praktisk låse opp skjermen med høy sikkerhet.
  • Beskytt viktig firmainformasjon ved hjelp av KNOX. Du er beskyttet mot eventuelle virusangrep, e-post- eller SMS-spam, og kan enkelt skille firmainnhold og privat innhold fra hverandre i mobilen. Uansett hvor du befinner deg kan du føle deg trygg på at du er beskyttet mot at uvedkommende får tilgang til informasjonen din, døgnet rundt.
  • MicroSD-kortplass gir fleksibel lagringsplass for mer innhold. Tilpass minnet etter behov (minnekort kjøpes separat).