Smarte og interaktive hjem er mer populært enn noen gang. Med produkter fra Prokords Smarte Hjem-sortiment kan du nå styre hjemmet ved hjelp av telefonen.

Du finner produkter for innbruddsovervåking, belysning og fjernstyring, og alle kan kobles til en app i telefonen din. Sørg for at lyset i huset er tent når barna kommer hjem, slå av kaffetrakteren som du kanskje tror at du har glemt å slå av, se hvem som ringer på døren og be dem sette matleveransen utenfor døren ved å snakke direkte gjennom dørklokken.

Det smarte hjemmet gir trygghetsfølelse og økt energieffektivitet.

Velkommen til å ta en nærmere titt på Prokords Smarte Hjem-sortiment – som kan gi deg en "Smarter way of life"

Kontakter

Koble kaffetrakteren til en Smarte Hjem-kontakt, så trenger du aldri å bekymre deg for at du har glemt å slå den av. Du kan også opprette automatiske tidsplaner for å slå på eller av ting som lamper, kaffetrakter eller annet på fastsatte klokkeslett og ukedager. Eller hva med en nedtellingstimer for strykejernet?

Lamper

Styr all belysning i huset ved hjelp av telefonen. Sørg for at lyset er tent når du kommer fra jobben, skap stemningslys til filmen, øk lysstyrken på barnas rom eller slokk alle lamper med et knappetrykk. Ved å styre belysningen med telefonen øker du sikkerheten og sparer samtidig energi.

Sikkerhet og overvåking

Det kan føles trygt å se om det står noen utenfor døren eller ved garasjen. Med et smart overvåkingskamera eller den appstyrte dørklokken er det lett å holde øye med hvem som beveger seg utenfor. Videodørklokken har innebygd kamera, mikrofon og høyttaler. Så når det ringer på døren, får du en melding i mobilen og kan se og snakke med den besøkende via en app, også når du ikke er hjemme. Plasser sensorer på dører og vinduer, så kan du få en melding hvis noen åpner eller lukker døren din.

App

Med Tuya Smart-appen styrer du alle Smarte Hjem-produktene dine fra Prokord. Appen kan også brukes til å kontrollere alle funksjoner i Prokords Smarte Hjem-produkter. Du kan for eksempel slokke og dimme lyset eller programmere ulike automatiske scenarioer som blant annet at lyset i entreen tennes automatisk når du kommer hjem. Du kan styre hver lampe individuelt eller gruppere flere lamper og styre dem samtidig.

Prokords Smarte Hjem-produkter er også kompatible med Google Assistant og Amazon Alexa.