CONTROL® OG WOLFENSTEIN: YOUNGBLOOD MED GEFORCE RTX

Bekjemp fiender fra alternative virkeligheter med et system drevet av NVIDIA® GeForce RTX™. Med den revolusjonerende RTX-plattformen kan du maksimere ytelse og visuell gjengivelse med raytracing i sanntid og ekstremt kraftig AI-databehandling. GEFORCE RTX gir deg den ultimate spillopplevelsen enten du skal utforske dimensjonene i den mystiske «Oldest House»-bygningen i Control eller frigjøre et alternativt Paris på 1980-tallet i Wolfenstein: Youngblood.

I en begrenset periode får du Wolfenstein: Youngblood og Control når du kjøper kvalifiserte grafikkort, stasjonære spill-PC-er eller bærbare spill-PC-er i GeForce RTX 20-serien.

Én kode per person. Underlagt * vilkår og betingelser. Kun deltakende partnere.

Kjøp nu

© 2019 NVIDIA Corporation. Med enerett. NVIDIA, NVIDIA-logoen, GeForce RTX og NVIDIA Turing er varemerker og/eller registrerte varemerker for NVIDIA Corporation i USA og andre land. Andre selskaps- og produktnavn kan være varemerker for de respektive selskapene de er knyttet til. Wolfenstein®: Youngblood™ er en oppdiktet historie som tar sted i et alternativt univers på 1980-tallet. Navn, figurer, organisasjoner, steder og hendelser er enten oppdiktet eller skildret på en oppdiktet måte. Historien og innholdet i spillet er ikke tiltenkt å, og skal ikke tolkes som å, på noen som helst måte tolerere, forherlige eller støtte livssynet, ideologien, hendelsene, handlingene, personene eller atferden til Nazi-regimet eller bagatellisere regimets krigsforbrytelser, folkemord og andre forbrytelser mot menneskeheten. © 2019 Bethesda Softworks LLC, et ZeniMax Media-selskap. MachineGames, Arkane, Bethesda, Bethesda Softworks, ZeniMax og relaterte logoer er registrerte varemerker eller varemerker tilhørende ZeniMax Media Inc. i USA og/eller andre land. Wolfenstein, id, id Software, id Tech og relaterte logoer er registrere varemerker eller varemerker for id Software LLC i USA og/eller andre land. Med enerett.