GeForce grafikkort

GeForce® GTX 1660 Ti er bygget med den revolusjonerende grafikkytelsen til den prisbelønte NVIDIA Turing™-arkitekturen. Med ytelse som er på høyde med GeForce GTX 1070, er det et fantastisk kraftig grafikkort for de mest populære spillene, og det er enda raskere i moderne spill.

Turing skuggteknik

Turing-shaderne presser grafikkytelsen til det ytterste i spill – takket være flyt- og heltallsoperasjoner som kjører side om side i bakgrunnen, adaptiv skyggeleggingsteknologi og en ny, enhetlig minnearkitektur med dobbelt så stor hurtigbuffer som forgjengeren. Og ytelsen blir enda bedre i moderne spill som kan dra full nytte av de avanserte grafikkfunksjonene i Turing.

Fantastisk ytelse

Få spillklar ytelse på høyde med GeForce GTX 1070 for de nyeste spillene med GeForce GTX 1660 Ti.

games
Strøm som en proff

Strøm direkte til Twitch eller YouTube med slående bildekvalitet og pålitelig ytelse. Den dedikerte maskinvaredekoderen i GTX 1660 Ti yter 15 % bedre enn tidligere generasjoners grafikkort og er optimalisert for Open Broadcaster Software (OBS).

gamingcomputer in its enviroment
Geforce Experience

Ta opp og del videoer og skjermbilder, og strøm direkte med venner. Hold GeForce-driverne dine oppdaterte. Og optimaliser spillinnstillingene dine. Med GeForce Experience™ kan du gjøre alt dette. Det er den perfekte følgesvennen til GeForce-grafikkortet ditt.

Nvidia Ansel

Ta profesjonelle bilder i spillene med dette kraftige fotoverktøyet. Nå kan du forevige de beste spilløyeblikkene dine med bilder i superoppløsning, 360 grader, HDR og stereo.

ansel motif
GTX badge logotype
18 limit stamp
eidos logotype
chrystal dynamics logotype
square enix logotype
treyarch logotype
activision logotype
machinegames logotype
bethesda logotype
©2019 NVIDIA Corporation. Med enerett. NVIDIA, NVIDIA-logoen, GeForce, GeForce Experience og NVIDIA Turing er registrerte varemerker og/eller varemerker for NVIDIA Corporation i USA og andre land. Alle andre varemerker og opphavsrettigheter tilhører deres respektive eiere.
© 2018 Square Enix Limited. Utviklet av Eidos Interactive Corporation. © 2017 Bethesda Softworks LLC, et ZeniMax Media-selskap. Med enerett. © 2018 Activision Publishing, Inc. ACTIVISION, CALL OF DUTY, CALL OF DUTY BLACK OPS og skjold-logoen er varemerker for Activision Publishing, Inc.