Alltid oppdatert

Med Office 365 får du flere funksjoner i programmene du kjenner godt.

Alltid oppdatert

Med Office 365 får du flere funksjoner i programmene du kjenner godt.

Husk å kjøpe Office 365 sammen med din PC/Mac og få eksklusive månedlige oppgraderinger og nye funksjoner.

Du får også 1 TB-lagring i OneDrive

Ett sted for alt i livet ditt. Lagre og del bilder, videoer, dokumenter m.m. enkelt - hvor som helst og på en hvilken som helst enhet. Hvis du kjøper Office 365 Home får hver bruker 1 TB skylagring i OneDrive samt 60 Skype-minutter med samtaletid pr. måned til mobiltelefoner og fasttelefoner.

Fullt installerte Office-programmer

Få de installerte programmene du kjenner og stoler på - Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher, Access. Publisher og Access er bare tilgjengelig for PC. Nåværende Office-applikasjonsversjoner er Office 2016 for Windows og Mac. Kunder med et aktivt abonnement er kvalifisert for de nyeste versjonene når de er tilgjengelige.

Nå inkludert de nyeste Office-programmene for PC og Mac.

Arbeid på tvers av flere enheter

Få den fullt installerte Office-opplevelsen på 5 PC-er eller Mac-er, 5 nettbrett og 5 telefoner (Windows, Apple® og Android™-enheter).

Med Ink Editor slipper du utskrifter

Inking har nå mer å tilby i Word. I tillegg til tegning, skriving og utheving kan du nå bruke berøring eller en digital penn med Windows digital blekk for å redigere dokumenter direkte i Word. Dette er tilgjengelig på Windows-enheter med berøringsfunksjon og enheter som fungerer med digitale penner som Microsoft Surface med Windows 10 TH2 eller høyere operativsystem.

Ink Editor lar deg redigere og formatere dokumenter ved hjelp av naturlige bevegelser som f.eks. sirkler for å velge tekst og kryss for å slette tekst.

Samarbeid i Word, PowerPoint og Excel med sanntids medredigering

Når du og dine kolleger, studenter eller venner vil samarbeide i et dokument kan dere bruke sanntids medredigering for å se alles endringer samtidig som de skjer.

Først lagrer du dokumentet i OneDrive slik at andre kan arbeide i det. Deretter inviterer du de som skal redigere sammen med deg. Når de åpner og arbeider i dokumentet i Word 2016 eller Word Online, vil dere se hverandres endringer så snart de er laget. Når noen arbeider med dokumentet kan du chatte med dem direkte via Skype.

Hvilket Office-produkt passer best for deg?

Det finnes en Office-pakke for alle. Finn ut hvilke Office som er rett for deg.