Intel NUC – 8. generasjon

Den 8. generasjonen av NUC, Next Unit of Computing, fra Intel er utstyrt med 8. generasjons Intel Core-prosessorer for best mulig ytelse. Intels NUCs lar deg bygge nøyaktig det systemet du ønsker. Velg alt fra størrelse på kabinett til minnealternativ og harddisk. Tilpasses enkelt etter behov.

 
 

Kraftpakke som leverer over all forventning

La ikke skinnet bedra. Under overflaten skuler det seg en kraftpakke som leverer over all forventning og med litt fantasi er bruksområdet nesten ubegrenset. Bruk den som arbeidsredskap, for underholdning eller gaming. Intels NUCs har alle de funksjonene som en vanlig PC eller Mac har – minne, harddisk og et valgfritt operativsystem.

 

Lite format, stor ytelse

Intels NUCs finnes med flere alternativ når det gjelder prosessorer. Uansett hvilken du velger, får du den samme høye ytelsen som i en PC, men i et format som får plass i hånden din. Takket være Intel-prosessorene er Intel NUCs optimerte for Windows 10. Gjør deg klar for bilde- og videoredigering, underholdning i 4G Ultra HD og gaming i verdensklassen. Uansett hvilken NUC du velger, får du en brukervennlig mini-PC med høy ytelse. I tillegg får du redusert strømforbruk, support døgnet rundt og 3 års garanti. Forbered deg på å bli imponert.

Hvilken Intel NUC passer for deg?

Velg blant Intels populære Bean Canyons eller Hades Canyons. La oss veilede deg gjennom alternativene.

Bean Canyons

Den kategorien av NUCs som kalles for Bean Canyons (basert på Coffee Lake-serien) leveres i flere ulike versjoner. Bean Canyons er med sin tilpasningsdyktighet, godt egnet for både privat og profesjonell bruk.

De lavere versjonene har plass til en harddisk (M.2 SSD), mens de høyere kan ha både M.2 SSD og SATA. Plattformen er tilpasningsdyktig og kabinettet er laget for å akseptere en rekke minne-, lagrings-, og operativsystem.

Hades Canyons

Hvis du ønsker en skikkelig kraftig NUC som er laget for gaming, skal du satse på Hades-kategorien. I det kompakte formatet er det plass til kraftige 4-kjernede i7-prosessorer, dedikerte grafikkort (Radeon RX Vega M GL), doble Thunderbolt 3-porter og støtte for to M.2 SSD-er. Gjør deg klar for en spill-opplevelse utenom det vanlige.