Mydlink home

mydlink™ Home gjør livet ditt lettere, sikrere og tryggere. Med smarte produkter som bevegelsesdetektorer, smart fjernstrømbryter, smarte kameraer og en enhet for trådløs musikk blir hverdagen din enklere.

Hvordan virker det?

Med mydlink™ Home kan du begynne med bare én smart enhet og legge til flere når du vil. Den unike mydlink™ Home-appen til iOS og Android gir deg kontroll over alle de smarte mydlink™ Home-enhetene dine. Du kan til og med sette opp egne regler for å gjøre hjemmet ditt smartere. mydlink™ Home er en prisgunstig og enkel gjør-det-selv-løsning for å automatisere hjemmet. Det er enkelt å installere og krever ingen månedsavgifter eller abonnementer.

Eksempler på hva du kan bruke produktene til:

  • Slå på eller av en lampe ved hjelp av Smartplug (DSP-W215) som også kan kobles sammen med bevegelsesdetektoren (DCH-S150).

  • Sette opp et skjema for automatisering av når lamper skal tennes og slukkes.

  • Koble sammen de nye mydlink™ Home Monitor-kameraene med en bevegelsesdetektor.

  • Streame musikk trådløst fra en mobiltelefon eller et nettbrett til lydanlegget ditt.

  • Appen for mydlink Home™ har et intuitivt og letthåndterlig grensesnitt der du kan gi navn til ulike enheter og gruppere dem for å få bedre oversikt. Produktene er laget for å kobles sammen. Samtlige produkter støtter WPS. Installasjonen kan da gjøres med et knappetrykk.

Automatisk kontroll

Med mydlink™ Home-appen styrer du alt i det automatiserte hjemmet ditt. Sett opp grenser for strømforbruket (ja, du kan til og med begrense strømforbruket til PlayStation), sett opp timer for belysning, sett opp grenseverdier for overoppheting av elektrisk utstyr… listen er i prinsippet uendelig.

Sett opp regler

Bruk en bevegelsesdetektor og mydlink™ Home-appen for å skape "Hendelser" som skal utføres etter dine ønsker. Du kan gjøre endringer i hendelsene selv når du er bortreist.

mydlink™ Home Music Everywhere

Music Everywhere er en revolusjonerende enhet som kommer til å forandre måten du hører på musikk på, blåse nytt liv i de gamle høyttalerne eller lydanlegget ditt, og samtidig fungere som en Wi-Fi Range Extender. Med Music Everywhere kan du spille musikk fra en smartphone, et nettbrett eller en datamaskin, trådløst til høyttalerne eller lydanlegget. Koble bare kabelen mellom 3,5 mm-uttaket i Music Everywhere og høyttalerne/lydanlegget, og deretter kobler du Music Everywhere til Wi-Fi-nettverket ditt.  

Med støtte for både DLNA og AirPlay, kommer du til å kunne streame musikk uansett hvilke høyttalere som kobles til din Music Everywhere innenfor det trådløse nettverkets rekkevidde. Music Everywhere har også en innebygd Wi-Fi-extender for å hjelpe deg med å eliminere eventuelle steder med dårligere Wi-Fi-dekning.  Til mydlink™ Home Music Everywhere »

mydlink™ Home Smart Plug

Med en mydlink™ Home Smart Plug får du et multifunksjonelt, kompakt og brukervennlig verktøy som gjør at du kan overvåke og styre elektroniske apparater i hjemmet uansett hvor du er. Du styrer denne smarte enheten med appen mydlink™ Home, og kan da slå av eller på apparater, overvåke strømforbruket på tilkoblede apparater, sette opp skjemaer for av/på, og sette opp varsler. 

I Smart Plug-enheten finnes det også en overopphetningssensor som skal forhindre at enheten overopphetes. Dessuten fungerer Smart Plug-enheten med andre smarte mydlink™ Home-enheter så du kan skape et smarthjem som er akkurat som du vil ha det, uten komplisert installasjon, dyre installasjonskostnader eller månedsabonnement.

Til mydlink™ Home Smart Plug »

mydlink™ Home Wi-Fi Motion Sensor

Med en mydlink™ Home Wi-Fi Motion Sensor kan du få varsler hvis enheten oppdager bevegelse, uansett hvor du er. Den er enkel å installere og kan oppdage bevegelse på opptil 8 meters avstand. Det eneste som kreves er at du kobler den til det trådløse nettverket ditt.  

Uansett om du er hjemme eller på farten, kan du få push-varsler som informerer deg hvis sensoren oppdager bevegelse. Den kan også fungere sammen med andre smarte mydlink™ Home-enheter for å automatisere hjemmet ditt på en enkel og bekvem måte, uten faste månedskostnader/abonnement.  

Til mydlink™ Home Motion Sensor »

mydlink™ Home Monitor 360

Med mydlink™ Home Monitor 360 kan du overvåke hjemmet ditt, når som helst, uansett hvor du er. Du kan panorere og tilte kameraet med den innebygde motoren for å få overblikk over et større område. Med det innebygde mørkesynet kan du se opptil 8 meter fra kameraet, selv i totalt mørke. 

Det er lett å installere, kameraet kobles til det trådløse nettverket ditt og kan også varsle deg når det oppdager bevegelse foran kameraet. Det kan også fungere sammen med andre smarte mydlink™ Home-enheter for å automatisere hjemmet ditt på en enkel og bekvem måte, uten faste månedsavgifter/abonnement.   

Til mydlink™ Home Monitor 360 »

mydlink™ Home Monitor HD

Med mydlink™ Home Monitor HD kan du overvåke hjemmet ditt, når som helst, uansett hvor du er. Se alt i farger og i 720p-oppløsning med lyd. Med det innebygde mørkesynet kan du se opptil 8 meter fra kameraet, selv i totalt mørke.  

Det er lett å installere, kameraet kobles til det trådløse nettverket ditt og kan også varsle deg når det oppdager bevegelse foran kameraet. Det kan også fungere sammen med andre smarte mydlink™ Home-enheter for å automatisere hjemmet ditt på en enkel og bekvem måte, uten faste månedsavgifter/abonnement.   

Til mydlink™ Home Monitor HD »