Hei! Du bruker en gammel nettleser. Hvis du vil bruke alle funksjonene på nettstedet vårt, anbefaler vi at du besøker oss i en annen nettleser, for eksempel Google Chrome eller Microsoft Edge.

Rett i hendene dine

Oppdag forskjellen med en ergonomisk datamus som tilpasser seg deg.

Rett i hendene dine

Oppdag forskjellen med en ergonomisk datamus som tilpasser seg deg.

Unimouse Ergonomi

Komfort i bevegelse

Opplever du smerter eller ubehag når du jobber foran PC-en? Da kan datamusen være synderen.

Belastningsskader oppstår som følge av at man strekker og vrir armen når man skal forsøke å få hånden til å ligge flatt over musen.

Med Unimouse kan du enkelt skifte arbeidsstilling, slik at du bruker ulike muskler og sener. På den måten kan du jobbe mer effektivt og komfortabelt.

Få bukt med smertene

Unimouse bidrar til å motvirke smerter og ubehag. Gi tommelen en pause og juster musens vinkel for å oppnå en mer naturlig arbeidsstilling.

Ved å ha musen i en mer vertikal stilling bruker du de større musklene i overarmen. På den måten unngår du smerter som kan oppstå ved overbelastning av håndledd og underarm.

Prøv deg frem med ulike håndstillinger som føles avslappende og naturlige for deg, slik at du kan jobbe mer komfortabelt uten å måtte vri underarmen.

Unngå belastningsskader

Unimouse er mer enn bare en vertikal datamus. Den er enkel å justere slik at du kan skifte arbeidsstilling på samme måte som når du justerer kontorstolen din eller skrivebordet ditt. Unimouse skal tilpasses etter deg – ikke omvendt.

Den justerbare tommelstøtten sørger for at du unngår et skadelig grep når du holder rundt musen. Den ergonomisk utformede håndflatestøtten gir deg full kontroll over musen og gjør det mer behagelig å klikke.

Unngå overanstrengelser, skift arbeidsstilling og få et avslappet og behagelig grep – uansett hvilken størrelse eller form hånden din har.

Jobb mer produktivt

Unimouse øker produktiviteten takket være en avansert optisk sensor og regulerbar markørhastighet, som sikrer enestående presisjon uansett hva du jobber med.

Utnytt tiden og kreftene maksimalt med seks programmerbare knapper som kan tilpasses dine foretrukne programmer; den praktiske dobbeltklikknappen sørger for færre klikk i løpet av arbeidsdagen, mens batteriet med dvalefunksjon gir en batterilevetid på flere måneder.

Unimouse er like komfortabel å bruke uansett om du foretrekker PC eller MAC – med eller uten ledning.