On-Ear hodetelefoner

Med fantastisk lyd ved alle tilfeller gir Beats Pro avgrunnsdyp bassgjengivelse og krystallklar lyd over hele registeret. Beats Pro har ingen forsterkning eller aktiv støyredusering som legger til ytterligere frekvenser, farger lyden eller kompromisser med den unike bassresponsen, noe som gjør at musikken låter akkurat som den ble skapt for å låte.

Vis alle On-Ear-hodetelefoner fra Beats by Dr. Dre »

In-Ear hodetelefoner

Det er vanskelig å finne så stor lyd i noe så lite. Beats Tour er blant de første earbuds som kan måle seg med over ear-hodetelefoner. Nå med ny design for forbedret passform og lydkvalitet. Nå kommer du nærmere musikken.
Samtidig som nye Tour er kompakte og portable er de kraftige nok for å håndtere alle typer musikk. Nå kan du skru opp volumet uten å risikere å forvrenge lyden.

Vis alle In-Ear-hodetelefoner fra Beats by Dr. Dre »

Høyttalere

Pill er en kraftig og kompakt høyttaler for å høre på musikk, men også et portabelt system for å motta samtaler trådløst. Høyttaleren er liten nok til å gi deg den daglige musikkdosen din, uansett hvor du er. Pill synkes med telefonen din eller andre Bluetooth-kompatible enheter og gir deg Beats By Dr. Dre-lyd, musikk, samtaler og film låter bedre enn noensinne.

Vis alle høyttalere fra Beats by Dr. Dre »

Tilbehør

Vi legger en Beats Pill høyttaler i munnen og nå kommer den ikke til å holde munn. Hver Beats Pill Dude-karakter kommer med sitt helt egne uttrykk, med bevegelige armer og hode. Fest Beats Pill og du har full tilgang til lyd- og ladeporter. Hvis du vil tegne eller male på den matte flaten kan du lage din egen helt unike Dude.

Vis alle tilbehør fra Beats by Dr. Dre »

Støyreduserende

Verdens mest berømte hodetelefon er omdesignet og forbedret ytterligere. Nye Beats Studio er lettere, sexyere, kraftigere, mer komfortable og med enda bedre presisjon i lyden. Nå med adaptiv støyredusering, 20 timers oppladbart batteri og RemoteTalk. De har all energien og spenningen du forventer deg fra Beats, i tillegg til kraftig og mer eksakt lyd.

Vis alle støyreduserende hodetelefoner fra Beats by Dr. Dre »

Trådløse

Beats Studio kommer nå også som trådløst. Det er samme hodetelefoner, med adaptiv støyredusering (ANC), et oppladbart batteri, nyskapt lydgjengivelse, men uten kabler. Via Bluetooth er du tilkoblet opp til 10 meter så du kan bevege deg fritt mens musikken er i gang. Svar på samtaler, bytt spor og endre volum direkte på hodetelefonene. Studio Wireless har all energien og spenningen du forventer deg fra Beats, men med mer frihet.

Vis alle trådløse hodetelefoner fra Beats by Dr. Dre »