Kjenn musikken. Ikke kablene.

STUDIO WIRELESS

Beats Studio kommer nå også som trådløst. Det er samme hodetelefoner, med adaptiv støyredusering (ANC), et oppladbart batteri, nyskapt lydgjengivelse, men uten kabler. Via Bluetooth er du tilkoblet opp til 10 meter så du kan bevege deg fritt mens musikken er i gang. Svar på samtaler, bytt spor og endre volum direkte på hodetelefonene. Studio Wireless har all energien og spenningen du forventer deg fra Beats, men med mer frihet.

Finnes i fargene:


Ytelse. Kraft. Frihet.

POWERBEATS2 WIRELESS

Powerbeats² Wireless er utformet for å utfordre det vanlige og gi aktive personer en push i treningen. Den er lett, men kraftig og hat to elementer i hver øreplugg. Disse trådløse hodetelefonene gir førsteklasses lyd og ytelse og gir deg drivkraften du trenger til treningen.

Finnes i fargene:


Small But Loud.

PILL 2.0

Beats Pill bærbar høyttaler tar festen med dit du går. Beats Pill er lett, portabel og helt trådløs. Bytt spor direkte fra telefonen eller ta i mot samtaler via Beats Pills innebygde mikrofon. Du kan til og med parkoble flere Beats Pill for å forsterke opplevelsen og få stereo. Den er liten nok til å få plass i hånden, men overrasker med sin kraftige og karakteristiske lyd.
Vi legger en Beats Pill i munnen, og nå kommer de ikke til å holde kjeft. Hver Beats Pill-figur har sitt helt egne uttrykk, komplett med bevegelige armer og hode.

Finnes i fargene:


Større lyd. Fortsatt portabel.

PILL XL

Beats Pill XL er større og har kraftigere lyd og innebygd håndtak slik at du fortsatt kan ta den med deg når du går. Du kan koble den til en Bluetooth-aktivert enhet slik at du kan lytte trådløst uansett hvor du er. Beats Pill XL kan parkobles for å forsterke opplevelsen og få stereo.

Finnes i fargene: