Bærbar multimedia-pc med superb lyd og en praktfull IPS-skjerm med full HD-oppløsning

ASUS N551ZU

ASUS N-seriens bærbare pc-er har en lekker design og er laget for å gi en overlegen multimediaopplevelse. Kraftfulle AMD® Kaveri-prosessorer sikrer sømløs multitasking, og AMD Radeon™ R9-seriens grafikk gir deg en perfekt spillopplevelse og filmavspilling. N-serien er basert på teknologi fra ICEpower® og Bang & Olufsen og har fantastiske bildepaneler i full HD-oppløsning og eksklusiv SonicMaster Premium-lyd. Du får ganske enkelt den beste lyden og de beste bildene du noen gang har opplevd på en bærbar pc.

Fantastisk spillytelse

ASUS ROG G751

ASUS ROG G751 dekker alle dine spillbehov og er ditt ultimate våpen i alle spillsjangre. Den iøynefallende designen er også denne gangen inspirert av stealth-flyet. ASUS ROG G751 er en bærbar pc, men spillytelsen er definitivt på nivå med stasjonære datamaskiner.

Fremtidens datamaskin

ASUS Zenbook UX305

ASUS ZenBook™ UX305 er en av verdens tynneste bærebare pc-er og har ingen bevegelige deler. Med den aller nyeste teknologien har ASUS klart å skape en vifteløs design uten risiko for overoppheting. Med Intel® Core™ M-prosessor og kraftfull Intel® HD Graphics 5300-grafikk har ASUS ZenBook™ UX305 kraft nok til relativt krevende spill. I kombinasjon med hurtig SSD-lagring sikrer den en rask og smidig helhetsopplevelse.

Underholdning når du er på farten

ASUS MeMO Pad

ASUS MeMO Pad 10 er et prisgunstig og raskt nettbrett. Det er perfekt både til hjemmebruk og når du er på farten. Med Android som operativsystem har du tilgang til hundretusenvis av apper, både til jobb og underholdning.

ASUS MeMO Pad 7 ble skapt for alle som er ute etter et prisgunstig nettbrett. ASUS MeMO Pad 7 presterer langt over sin vektklasse og har stilig design med smal ramme. ASUS MeMO Pad 7 er perfekt for daglig bruk.

Produktene

PC & nettbrett

PC-komponenter

Skjermer

Nettverk