Luksuriøs gaming laptop med lang levetid

ASUS ROG G501

Med ASUS ROG G501 får du en maksimal gaming opplevelse i et luksuriøst, stillegående og kjølig design. Dette er en datamaskin som ikke firer på kvaliteten, verken når det kommer til design, materialvalg, komponenter, kjøling eller batterilevetid. Enten du er en gamer eller jobber med tyngre applikasjoner, så er dette en maskin som vil virke moderne i mange år.

Fantastisk spillytelse

ASUS ROG G751

ASUS ROG G751 dekker dine gaming behov, er det ultimate våpenet i en hvilken som helst spill-sjanger og gjør deg til en bedre spiller. Igjen, et iøynefallende design med inspirasjon fra stealth-fly. ASUS ROG G751 er en bærbar PC, men spill ytelsen er definitivt på nivå med bedre stasjonære datamaskiner.

Forbedre spillet ditt

ROG TYTAN G30

Dominere slagmarken med ROG TYTAN G30. Turbo Gear overklokking med ett klikk lar brukere dynamisk overklokke Intel ® Core ™ i7 prosessor med G30 uten å restarte. Aktiverer øyeblikkelig overklokking av alle fire prosessorkjerner for å oppnå maksimal hastighet på 4,1 GHz.

Fremtidens datamaskin

ASUS Zenbook UX305

ASUS Zenbook UX305 ™ er en av verdens tynneste bærbare PC-er og er helt uten bevegelige deler. Med cutting-edge teknologi, har ASUS klart å skape en vifteløs design uten risiko for overoppheting. Med Intel® Core ™ M-prosessor og kraftige Intel® HD Graphics 5300-grafikk, har ASUS Zenbook ™ UX305 nok kraft til relativt krevende spill. I kombinasjon med rask SSD lagring sikrer den en rask og smidig opplevelse

Kraftfuld ydeevne

ASUS Zenbook ™ UX303

ASUS ZENBOOK™ UX303 er en højtydende Ultrabook. Med op til 4. generation Intel® Core™ i7-processor og kraftfuld NVIDIA Geforce GT 940M-grafik har ASUS ZENBOOK™ UX303 kraft nok til at spille spil og redigere Full HD-video. I kombination med en hurtig SSD-disk sikrer computeren en hurtig helhedsoplevelse.

Luksuriøs laptop med lang levetid

ASUS Zenbook UX501 Pro

ASUS Zenbook UX501 Pro gir deg maksimal ytelse i en luksuriøs pakke. Dette er en datamaskin som ikke firer på kvaliteten, verken når det kommer til design, materialvalg, komponenter, kjøling eller batterilevetid. Enten du er en gamer eller jobber med tyngre applikasjoner, så er dette en maskin som vil virke moderne i mange år.

Produktene