Si hallo til fremtiden

Apple iPhone X.

Si hallo til fremtiden

Apple iPhone X.

Si hallo til fremtiden

Apple iPhone X.

iPhone X. Du har aldri sett maken til den. Den har aldri sett maken til deg.

iPhone X har en ny design med skjerm på hele forsiden – en 5,8-tommers Super Retina HD-skjerm med HDR og True Tone.1 Laget i det sterkeste glasset noen smarttelefon har hatt, og et bånd av rustfritt, kirurgisk stål. Lader trådløst.2 Vann- og støvbestandig.3 Dobbelt 12 MP kamera med dobbel optisk bildestabilisering tar flotte bilder, selv i dårlig lys. TrueDepth-kamera med Portrettmodus for selfier og ny Portrettlyssetting.4 Avansert ansiktsgjenkjenning låser opp iPhone X sikkert – med bare et blikk. Med kraften fra A11 Bionic, den smarteste og kraftigste chipen som noen gang er brukt i en smarttelefon. Støtter opplevelser med utvidet virkelighet i spill og apper. Med iPhone X starter en ny æra for iPhone.

Viktige punkter

  • 5,8-tommers Super Retina HD-skjerm med HDR og True Tone1
  • Design i glass og rustfritt stål, vann- og støvbestandig3
  • Dobbelt 12 MP kamera med dobbel OIS, Portrettmodus, Portrettlyssetting og 4K-video opptil 60 bps4
  • 7 MP TrueDepth-kamera på forsiden med Portrettmodus og Portrettlyssetting4
  • Face ID for sikker godkjenning
  • A11 Bionic, den kraftigste og smarteste chipen i en smarttelefon
  • Trådløs lading – fungerer med Qi-ladere2

1 Skjermen på iPhone X har avrundede hjørner. Målt som et rektangel er skjermen 148,6 mm diagonalt. Den faktiske synlige skjermflaten er mindre.
2 Ladeplate selges separat.
3 iPhone X ble testet under kontrollerte laboratorieforhold og har en sprut-, vann- og støvbestandighetsrangering på IP67 i henhold til IEC-standard 60529. Sprut-, vann- og støvbestandighet er ikke en permanent tilstand og kan bli svekket, også ved normal bruk. Ikke lad en våt iPhone. Hvordan du rengjør og tørker den, står beskrevet i brukerveiledningen. Garantien dekker ikke skader forårsaket av væske.
4 Portrettlyssetting er tilgjengelig i betaversjon.