iPhone Xs Max og iPhone Xs

Super Retina-skjerm i to størrelser: 5,8 og 6,5 tommer. 1 Avansert Face ID. Den smarteste, kraftigste chipen i en smarttelefon noensinne. Og et banebrytende dobbelt kamera. iPhone Xs er alt du elsker med iPhone, og enda litt til.

iphone iphone

iPhone Xs og iPhone Xs Max har Super Retina-skjerm med spesialutviklede OLED-paneler som gir HDR-visning og bransjens beste fargegjengivelse, helt svart og en utrolig lysstyrke. Face ID, som brukes til å låse opp iPhone, logge på apper og betale med et lite blikk. A12 Bionic-chip med ny Neural Engine, som gjennom maskinlæring i sanntid gir deg en helt ny opplevelse av bilder, spill, utvidet virkelighet og mye mer. Et banebrytende dobbelt 12 MP kamera løfter portrettbildene dine til et nytt nivå, med Portrettmodus, Portrettlyssetting, forbedret bokeheffekt og helt ny Dybdeskarphet-funksjon. Vannbestandighet. 2 Og iOS 12 – verdens mest avanserte mobilplattform – med kraftige, nye verktøy som gjør iPhone mer personlig enn noen gang.

Juridisk

Programvare fra tredjeparter selges separat.
1 Skjermen har avrundede hjørner. Målt som et rektangel er skjermen på iPhone Xs 5,85 tommer diagonalt, mens skjermen på iPhone Xs Max er 6,46 tommer. Den synlige skjermflaten er mindre.

2 iPhone Xs og iPhone Xs Max ble testet under kontrollerte laboratorieforhold og har, i henhold til IEC-standard 60529, en sprut-, vann- og støvbestandighetsrangering på IP68 (maksimal dybde på to meter i opptil 30 minutter). Sprut-, vann- og støvbestandighet er ikke en permanent tilstand og kan bli svekket, også ved normal bruk. Ikke lad en våt iPhone. I brukerhåndboken er det beskrevet hvordan du rengjør og tørker den. Garantien dekker ikke skader forårsaket av væske.

Spesifikasjoner

Du finner en fullstendig oversikt på www.apple.com/no/iphone-Xs/specs/ for at se alle specifikationer.