Dustin
Våre egne varemerker

Dustin har et av markedets bredeste utvalg av IT-produkter og -tjenester. Siden 2016 har Dustin hatt en rekke egne varemerker: Voxicon, Cirafon, Prokord, Tranzip, Gilford og Acutek, som alle innfrir vårt løfte om god kvalitet til en rimelig pris.

Når det gjelder disse varemerkene, har vi et omfattende samarbeid med leverandørene, noe som gir større innsikt og mulighet til å påvirke gjennom hele prosessen fra start til slutt. Det gir oss ikke bare kontroll over produksjonsprosessen, men også mulighet til å redusere klimaavtrykket vårt.

Et høyt prioritert område innenfor rammen av egne varemerker er produktutvikling, der vi kan dra ytterligere nytte av samarbeidene ved å være til stede ved fabrikkene for å finne nye, innovative produkter. På den måten kan vi tilby moderne, attraktive og rimelige produkter innen flere kategorier og kvalitetsnivåer.

Vi ønsker at våre egne varemerker skal bli kundenes førstevalg.

Det kan vi sørge for ved å:

  • Tilby attraktive og innovative produkter i flere kategorier
  • Tilby rimelige kvalitetsprodukter i flere prisklasser
  • Gi kunden valgfrihet gjennom et bredt sortiment og kontinuerlig produktutvikling

Vi vil at du skal føle deg trygg når du handler våre varemerker. Derfor samarbeider vi aktivt med leverandørene, slik at vi kan sørge for at produktene blir grundig testet, dels ved fabrikkene og dels av Dustins egne kvalitetsteam.

Vår bærekraftstrategi

Vi jobber kontinuerlig med å redusere klimaavtrykket fra våre egne produkter, og målet er å bli helt klimanøytrale innen 2030. Som en mindre aktør kan vi dra nytte av rask omstillingsevne samtidig som vi kan være med på de store aktørenes tiltak for å redusere CO2-utslippene — og dermed også klimaavtrykket. Mye av arbeidet går ut på å velge det mest bærekraftige alternativet, men også å sikre produktene ved hjelp av ulike energimerkinger.

Vår emballasjefilosofi

Når vi utvikler ny emballasje til våre egne varemerker, er miljøaspektet svært viktig, ikke minst ved valg av materialer. Emballasjene er utformet med tanke på å unngå unødig svinn og være enkle å resirkulere. Dessuten skal de inneholde så lite luft som mulig for å optimalisere plassen under transport.

Tre fokusområder for å redusere klimaavtrykket

Utfasing av svart plast

Svart plast er mer skadelig for miljøet enn annen plast. Derfor fokuserer vi på å fase ut den svarte plasten så langt mulig. Det skjer ved å redusere mengden plast i emballasjene eller ved å erstatte plast med mer bærekraftige alternativer som for eksempel papir.

Måling av CO2-utslipp

Ved å måle og sammenligne ulike alternativer med hensyn til frakt, materialvalg og type emballasje kan vi velge det mest bærekraftige alternativet for våre egne varemerker. 

Komprimering av størrelsen på emballasjene

Ved å komprimere størrelsen på emballasjene til produktene våre kan vi spare mye volum og dermed også miljøet.

Sikker produksjon gjennom fabrikkbesøk

En annen del av vår bærekraftstrategi går ut på å sikre selve fremstillingen av produktene. Produktene som vi selger under egne varemerker, blir fremstilt ved forskjellige fabrikker rundt omkring i verden. Dustin eier ingen egne produksjonsenheter – men vi har selvfølgelig et ansvar for å kontrollere gjeldende arbeidsforhold og kreve tiltak hvis vi oppdager mangler.

Alle våre egne merkevarer gjennomgår strenge tester og må oppfylle våre krav til kvalitet, miljø, helse og sosialt ansvar. Ved å besøke fabrikkene og foreta regelmessige fabrikkinspeksjoner kan vi, i samarbeid med lokale representanter, sørge for at våre standarder blir oppfylt og eventuelle mangler korrigert. Gjennom opplæring, hjelp og motivasjon skaper vi forbedringer.

Les mer
factory

Varemerker som skaper verdi

Nedenfor finner du mer informasjon om de forskjellige varemerkene våre. Designet for deg, for jobb eller hverdag.

Flaggskipet innen våre egne varemerker

Voxicon er det største av våre egne varemerker og tilbyr produkter av høy kvalitet utstyrt med den nyeste teknologien. Voxicons sortiment omfatter en rekke multimedieprodukter som hodetelefoner, mus, tastaturer, TV-apparater og skjermer. Uansett hva du velger fra Voxicon, kan du være sikker på at du får et nøye utvalgt produkt av høy kvalitet. .

Kvalitetsprodukter innen mobil og PC

Cirafon tilbyr et bredt utvalg av kvalitetsprodukter innen tilbehør til mobil og PC. Sortimentet omfatter skjermbeskyttere, personvernfiltre, ladere, PC-vesker og powerbanker, bare for å nevne noen.Produktene er holdbare, smarte og slitesterke, og bidrar til lengre levetid for det tekniske utstyret ditt. Samtidig som de gjør livet litt enklere.

Jobb mer effektivt med riktige installasjonsprodukter

Prokord sørger for at du kan jobbe mer effektivt gjennom et bredt utvalg av installasjonsprodukter. I tillegg til kabler omfatter sortimentet også adaptere, skrivebord, dokkingstasjoner og veggfester av ulike typer. Prokords produkter er utviklet med deg i fokus og med lommeboken i tankene.

Praktisk. Enkelt. Stilrent.

Tranzip tilbyr praktiske, enkle og rimelige USB-minner i stilren design. Tranzip er fremstilt i børstet stål for å gi en bedre brukeropplevelse og har funksjoner som dra og slipp for rask og enkel overføring.

Smarte produkter som gir mer for pengene

Gilford tilbyr nøye testet og spesielt utvalgt tilbehør til skrivere, for eksempel tonere og blekk. Smarte produkter for deg og skriveren.

Kontorprodukter for alle bruksområder

Acutek tilbyr kontorprodukter med enkel design og sparsom emballasje. På den måten kan vi holde kostnadene nede uten å fire på kvaliteten. Se utvalget og finn dine Acutek-favoritter.