Om Dustin

Dustin home er en av nordens ledende forhandler av hjemmeelektronikk. Vi tilbyr rundt 200 000 produkter med tilhørende tjenester. Som privatkunde hos Dustin home er det enkelt og trygt å handle på internett.

Vi har et av markedets bredeste sortiment, og det utvikles hele tiden. Alt for å gi deg som kunde et enda bedre utvalg. Raskere, smartere og til en bedre pris. 

Kombinasjonen av lageret vårt på 20 000 m2 og den effektive logistikken vår gjør at du alltid kan regne med sikre og raske leveranser. Bestillinger sendes alltid samme dag som vi får ordren hvis vi har produktet på lager og du kan hele tiden få svar på hvor ditt produkt befinner seg. Hvis noe går galt eller hvis du får problemer, får du selvfølgelig hjelp av oss med en gang.

Vi ser helheten

Virksomheten startet i 1984 i en garasje i Sverige. I dag er vi helhetsleverandør av IT-produkter og tjenester med ca 900 ansatte i Sverige, Danmark, Norge og Finland. Våre kunder består av bedrifter, offentlig sektor og privatpersoner.

Som privatkunde hos Dustin home er det enkelt og trygt å handle på internett og med et velfungerende lager kan produktene leveres uten mellomledd med Posten over hele landet.

Dustin omsatte 5,5 milliarder SEK i 2012/2013. Hovedeier siden 2006 er investeringsselskapet Altor.

Enkelt

Du gjør bestillingen direkte på nettsiden eller over telefon.

Raskt

Din ordre sendes øyeblikkelig videre til levering og sendes som regel samme dag.

Smart

Du kan legge bedriftens standardinnkjøp i favorittlister og spare tid på å ikke behøve å lete dem frem igjen.