5 smarte dingser for å komme i gang med treningen

nordic beach

Nå er varmen endelig på vei, og da er det lettere å komme i gang med treningen.

Vi har samlet 5 produkter som gjør det lettere for deg å komme i gang med treningen. Vi tror nemlig at motivasjonen din vil øke ved hjelp av våre gadgets. Hos oss finner du flere ulike produkter som kickstarter treningen din. De vanligste treningsproduktene måler pulsen, holder styr på posisjonen din og spiller musikk som pepper deg under treningen. For ikke å miste motivasjonen er det viktig å ha dingser som hjelper til med restitusjonen før neste treningsøkt. Se våre 5 tips og kom i gang allerede i dag.

Øk pulsen med din favorittmusikken din. Uansett hvor du er

Forerunner 245 Music er en aktivitetsklokke beregnet for løpere. Ta med deg musikken og offline-spillelistene fra Spotify til Garmin-klokken. Last ned tilpassede urskiver via Connect IQ™, legg til datafelt, last ned apper og widgets som gjør klokken mer personlig. Slå på smartklokkemodus og få batteritid på opptil 7 dager, eller 6 timer i GPS-modus. Lytt til favorittmusikken din og gjør treningen enda morsommere.

Få oversikt over utviklingen og nå målene dine raskere

Garmin Epix har forhåndslastede aktivitetsprofiler for blant annet terreng- og baneløping, svømming, sykling, vandring, roing, skikjøring, golf, surfing og innendørsklatring som hjelper deg med å følge med på utviklingen din. Animerte kondisjons-, styrke-, yoga- og pilatesøkter vises på klokkeskjermen og gjør det enkelt å henge med. Funksjonen Garmin Coach inneholder råd og tips fra eksperttrenere og kan tilpasses målene dine. Utvikle løpingen med PacePro som hjelper deg med å holde tempoet med personlig veiledning på løpeturen. Funksjonen for visuelt forutsigbare konkurransetider gir en beregning av tempoet og distansen du ønsker å løpe. Alt i stilig utførelse fra en av Garmins mest populære aktivitetsklokker.

Løping i byen? Det er ikke noe problem med AfterShokz

Hva er trådløse ørepropper med benlederteknologi? AfterShokz har utviklet en teknologi som kalles PremiumPitch 2.0+, som gir optimal plassering på kinnbena. Dette gir en mer dynamisk bass, høyere volum og mindre vibrasjoner – samtidig som du hører omgivelsene. La deg motivere av musikken og opplev tryggere løping både i byen og på landeveien.

Svøm trygt med den vanntette klokken

Apple Watch Series 7 er utstyrt med den hittil største Retina-skjermen,noe som gjør det lettere å se og styre treningsappene. Apple Watch Series 7 er den mest holdbare serien hittil og har det sterkeste skjermglasset i serien. Den tåler svømming uten at du trenger å bekymre deg. De avanserte funksjonene lar deg måle oksygennivået i blodet, måle EKG når som helst og bruke meditasjons- og søvnsporingsapper. Du kan også holde oversikten over en rekke forskjellige treningsøkter, for eksempel nyhetene Tai Chi og Pilates. Perfekt for deg som er Apple-brukerog vil ta treningen til neste nivå.

Føl stølhet, men ikke for evig

Massasjepistoler øker i popularitet og det er stadig vanligere å bruke massasjepistoler hjemme eller under trening. De bidrar til å myke opp musklene før og etter restitusjonen. Trener du hardt og får kraftig stølhet, er en massasjepistol fra Swedish Posture et godt verktøy for å få sterkere, smidigere og mykere muskler. Slik at du alltid er klar til neste økt.