Fleksibelt arbeid og bedre helse med riktig tilbehør

Helse og velvære blir et stadig viktigere tema i livene våre, og vi er ofte litt bekymret og ønsker å holde oss i form. Det er viktig å bevege deg litt i løpet av arbeidsdagen og holde et øye med hvordan kroppen føler seg for å nå disse målene. Riktig tilbehør gjør det lettere å besvare anrop mens du går en tur eller følge med på hjerteslagene og oksygennivåene i løpet av arbeidsdagen. Disse fem tilbehørene hjelper deg med helsen din før, under og etter arbeidsdagen.

Pust inn litt frisk luft, sykle til jobben og hold et øye med hvordan du føler deg. Du kan enkelt opprettholde en sunn livsstil med et sunt kosthold og nok mosjon. Men det er også viktig å holde et øye med helsen i løpet av arbeidsdagen for å sikre at du stresser mindre og føler deg mer avslappet. Bruk av riktig tilbehør vil gjøre denne prosessen mye enklere.

Besvar anrop mens du går en tur i frisk luft

Benytt anledningen til å ta en rolig spasertur i solen ved å ta møtet utendørs med LinkBuds S. Disse hodetelefonene kan kobles til PC-en og telefonen samtidig, slik at du raskt og enkelt kan flytte møtet over til telefonen og komme deg ut i det fri. LinkBuds S er små og lette, slik at det ikke føles brysomt å ha dem på. Sony-hodetelefonene veksler automatisk mellom optimalisert omgivelseslyd og effektiv støydemping for en støyfri lydopplevelse 

Følg med på hva som skjer med kroppen din

Med en oversikt over hjerteslag, pust, blodgjennomstrømning til muskler og oksygennivåer kan du raskt forbedre helsen din. Du kan enkelt holde et øye med alt dette ved å erstatte den tradisjonelle klokken med en smartklokke. Disse små enhetene registrerer mange av kroppsfunksjonene og gir tilgang til øvelser som enkelt kan utføres ved skrivebordet eller i stua. På denne måten lever du et sunnere liv.

Garmin Fenix 7X Solar smartwatch

Garmin Fenix 7X Solar er fullpakket med funksjoner, inkludert måling av hjerteslag, pustemønstre, oksygennivåer, søvnmønstre, stressnivåer og mye mer. Få umiddelbar tilgang til flere apper som GPS, konferanseapper og nedlastbare treningsplaner hele dagen.

Garmin Venu Sq 2 smartwatch

Garmin Venu Sq 2 er utviklet for å gi deg enda bedre innsikt i helsen din. Denne smartklokken kan spore og overvåke søvn og stress, samt kroppens energinivå i løpet av dagen med Body Battery. Med disse funksjonene og mange flere, kan du utvikle en rutine for en rolig, balansert og produktiv hverdag. Du kan også bruke smartklokken til både fysiske øvelser og pusteøvelser, eller spore det daglige væskeinntaket via påminnelser.

Garmin HRM-Pro Plus heart monitor

Ønsker du mer inngående kunnskap om kroppen din, og spesielt om hjerte- og oksygennivået? Garmin HRM-Pro Plus pulsbelte er så lite at du kan bruke det overalt. På din daglige tur og under trening. På denne måten får du full kontroll over hjertet i de mest varierte situasjoner. Denne diskrete enheten kan kobles til alle kompatible enheter og apper, samt via bluetooth.

Møt opp til avtaler utenfor kontoret uten stress

Med Garmin Edge Explore 2-navigasjonssystem kan du kan enkelt sykle til avtaler utenfor kontoret samtidig som du får litt trening. Dette GPS-systemet er spesialutviklet for sykler. Ved å bruke denne sykkelcomputeren i stedet for mobilen eller en smartklokke kan du fokusere på veien og slappe av samtidig som du holder deg i form. Med en GPS-sykkelcomputer kan du sykle stressfritt til alle avtaler utenfor kontoret ettersom du slipper å bekymre deg for å gå glipp av en sving, sykle deg vill eller komme for sent.