Voxicon

Visste du at vi i Dustin har flere egne varemerker?

Målet med våre egne varemerker er å tilby prisgunstige produkter av høy kvalitet og pålitelige leveranser. Dessuten er produktene grundig testet og valgt ut av oss.

Vi tar et stort ansvar for hvordan produktene produsereres og har langsiktige relasjoner med våre leverandører. Mer kontroll over produksjonen betyr at vi kan redusere fotavtrykket, samtidig som vi kan tilby deg bærekraftig form og funksjon for en smartere arbeidsdag.

Voxicon er vårt varemerke innen multimedia. Her finner du nøye utvalgte produkter for alle behov, til priser som tåler sammenligning.

TV-apparater

I Voxicons sortiment finner du en rekke prisgunstige smart-TV-er med 4K-oppløsning, slank og funksjonell design og HDMI-uttak. Perfekt for både konferanserommet og filmkvelden. Du kan velge mellom Full HD- og 4K-oppløsning i modeller fra 43 opptil 75 tommer.

Skjermer

Enten du liker å spille, du vil ha en rimelig kontorskjerm eller en virkelig høyoppløst 4K-skjerm for f.eks. produksjon av levende bilder, har Voxicon skjermer for alle behov. Felles for dem alle er at du får mye kvalitet for pengene.

Mus og tastatur

Opplev en bedre arbeidsdag med Voxicons mus og tastatur. Sortimentet omfatter produkter for alle behov, både trådløse og standardmodeller. For den som liker å spille, finnes det også prisgunstig spilltilbehør i høy kvalitet.

Headset

Voxicons headset finnes i både mono og duo-versjon, avhengig av hvor mye kontakt du behøver med omverdenen i løpet av samtalen. Optimert for Skype for Business-samtale med samtalekvalitet i bedriftsklasse. Du kan enkelt styre samtalen med en rekke viktige innstillinger på ledningen: volum, mikrofonens av-funksjon og knappen for å besvare og avslutte samtaler. Justerbar bøyle og behagelige øreputer i imitert skinn/skumgummi gjør at du kan snakke lenger. Mikrofonddelen kan roteres opp og ned eller bøyes innover eller utover etter behov. Du kan også velge hvilket øre du vil bruke for variasjon.

Hodetelefoner

Her finner du hele Voxicons utvalg av hodetelefoner. Velg den sorten som passer for nettopp deg, in-ear, over-ear eller on-ear. Med eller uten støyreduksjon. Kablede eller trådløse.

Høyttalere

Ta med deg musikken med Voxicons Bluetooth-høyttalere – perfekte å plassere på skrivebordet eller ta frem til neste after work. Sortimentet omfatter en rekke farger og modeller med opptil ti timers batteritid, både for innendørs og utendørs bruk. Det finnes også en helt vanntett modell.

Webkameraer

I Voxicons sortiment finner du en rekke prisgunstige webkameraer med oppløsning fra HD til 2K, USB-tilkobling og innebygd mikrofon. Perfekt for både videopresentasjoner og private samtaler med familie og venner. Du kan velge mellom HD-, Full HD- og 2K-oppløsning.