Videmøter som standard

Etter å ha jobbet hjemmefra i mer enn et år, er videomøter en selvfølge, uansett sted. Det bør finnes profesjonelle mikrofoner og kameraer i alle rom. Du skal også kunne delta hjemmefra og få med deg alt som skjer i rommet.

Gjør videomøtene enklere – både på kontoret og hjemme

Videomøter er i dag en helt naturlig del av arbeidsdagen, både på kontoret og hjemme. Men det er fortsatt mange som opplever frustrasjon over at teknologien ikke alltid fungerer, eller at kontor og hjemmekontor ikke er tilpasset et stadig økende antall møter.

Unngå støy og forstyrrelser rundt videokonferanser og andre fjernmøter ved å velge en velprøvd teknologi som alle kan håndtere.

Når flere jobber hjemmefra kan selskapet ditt få mer effektive møter på kjøpet, men digitale møter krever også mer planlegging


Les mer

Konferansekamera til arbeidsplassen din eller det lille konferanserommet

Voxicon Conference Webcam 4K er et lite konferansekamera med 4K-oppløsning (3840x2160). Perfekt supplement til skrivebordet ditt eller det lille konferanserommet for Skype- eller Teams-møter. Ettersom kameraet er utstyrt med både høyttalere og mikrofon behøver du ikke å legge til flere enheter, og møtet kan starte umiddelbart!

Det ultimate verktøyet for konferanserom eller skolemiljø

Voxicons Digitale Whiteboard erstatter det tradisjonelle whiteboard. Med dette displayet kan du både vise presentasjoner og notere rett på et bilde, pdf eller en hjemmeside, eller skrive notater fra møtet. Alt lagres og kan sendes ut til møtedeltakerne etterpå. Et produkt som er ideelt for konferanserom eller klasserom. Det er enkelt å montere med veggfestet som følger med.

Se alle tilbud

Snakk i grupper når som helst, hvor som helst

Med en VOXICON COMMUNICATE R1 kan du gjøre hvilket som helst rom til et konferanserom. Høyttaleren har en innebygd mikrofon som enkelt fanger lyden 360 grader, slik at alle rundt høyttaleren kan snakke med vanlig stemme. Med USB-tilkobling og plug and play er det enkelt å koble den til datamaskinen og starte møtet.