Enkel og praktisk flytting av filer

En USB-minnepinne er fortsatt blant de raskeste og sikreste måtene for å sikkerhetskopiere dokumenter eller overføre filer mellom ulike datamaskiner. Med Tranzips USB-minnepinne er det enkelt å overføre filer, bilder osv. mellom to enheter.

Praktisk USB-minnepinne med både USB-A og USB-C-tilkobling

Støtter den nye raske USB 3.0-standarden med høy overføringshastighet. Sammenleggbar med beskyttende stålbøyle over kontakten, noe som gjør den både solid og slitesterk og tar mindre plass i lommen.

Tranzip Flip

Minnepinnen er utviklet for å være så enkel som mulig til hverdagsbruk som et prisgunstig alternativ. Perfekt for bruk i både stasjonære og bærbare datamaskiner med en enkel sammenleggbar beskyttelsesplate som beskytter porten når minnepinnen ikke er i bruk.

Tranzip

Tranzips sortiment omfatter USB-minnepinner med en kapasitet på 32–256 GB, og er perfekte å ha med i PC-vesken eller på jobbreisen. Funksjoner som dra og slipp direkte til enheten og en slitesterk design i børstet stål eller mørk plast gjør at du får en bedre brukeropplevelse. I tillegg er de prisgunstige, slik at kan unne deg flere.

Enkel og praktisk flytting av filer

Dra og slipp-funksjonen gjør at du bare setter USB-minnepinnen i datamaskinens USB-port og drar filene til skrivebordet eller en valgfri mappe. Du trenger ikke å installere eller laste ned noen programvare, men kan begynne å dele dokumenter med en gang. Samtlige modeller fungerer maed både USB 2.0- og USB 3.0-tilkoblinger.