Er våren din fullbooket med invitasjoner til diverse høytider og fester, og er du usikker på hva du skal gi til konfirmanten eller studenten? Slapp av - vi har samlet noen av favorittgavene våre her.

AirPods for den iPhone-avhengige

AirPods er et must for den som har en iPhone. De gir en uslåelig, trådløs lydopplevelse og stor frihet. Så fort du tar dem ut av det trådløse lade-etuiet, er de klar for alle enhetene dine. Og når du setter dem i ørene, tilkobles de automatisk og gir deg en fantastisk fyldig lyd. Det er nesten magisk.

Til produktet

Buede skjermer er siste skrik

Det finnes flere buede gaming skjermer på markedet, men for de fleste er dessverre prisene skyhøye. Vi har likevel klart å velge ut to som gir valuta for pengene.

Til produktene

Hodetelefoner

Uansett om du strømmer musikk, podcaster eller dataspill med venner, er gode hodetelefoner uunnværlige. I dag finnes det hodetelefoner i mange fine design og med alle slags funksjoner, og vi har plukket ut to som alltid passer.

Til produktene

Musene over alle mus...

Vi syns virkelig disse er lekre! Her har du en mus som tar gaming til nye høyder siden den er konstruert med fokus på hastighet, kontroll og komfort.

Til produktet

En god smartklokke

Hva er dumt med en smartklokke? Vi vet ikke. Vi liker spesielt godt Apple Watch Series 5 som bare funker. Hvis du har en iPhone da.

Til produktet

Kamera for fotoentusiasten - to litt dyrere gaver

iPhone 11 Pro er den ultimate telefonen for den som bruker mobilen for å fotografere og filme. Kanskje den perfekte gaven for den spirende bloggeren eller influenceren? Vil man gå all in er et SLR-kamera et proft alternativ.

Til produktene

Film i fugleperspektiv

Hvis du vil filme ovenfra er dronen et uunnværlig verktøy. Og den er så liten at den får plass i hånden. Det er ikke alltid størrelsen det kommer an på.

Til produktet

Ready, set, action!

Selv om skisesongen er kort, er et actionkamera alltid en fin gaveide for den aktive. Også sommerens sportsaktiviteter fortjener å foreviges.

Til produktet

En av de litt dyrere...

Vi kjenner ingen som ikke ville satt pris på en ny TV, så det er klart at en sånn må med på listen. Denne har et minimalistisk design som passer overalt, og har alle funksjonene man vil ha.

Til produktet

For bokelskeren

Denne e-bokleseren bruker en avansert teknologi som gir flere muligheter for den som liker å lese. PocketBook Touch HD 3 har alle de nyeste lesefunksjonene sånn at du får maksimalt ut av e-bøkene.

Till produktet