LinkBuds S

Never off

Med LinkBuds S er du alltid tilkoblet hverdagen. Øreproppene er små og lette, så de kan brukes komfortabelt hele tiden, slik at du kan holde kontakten med mennesker og steder. LinkBuds S bytter automatisk til optimalisert omgivelseslyd eller støyreduksjon av høy kvalitet for lytting uten forstyrrelser.

Liten og lett for heldagskomfort

LinkBuds S, som veier ca. 4,8 gram, er verdens minste og letteste støyreduserende trådløse hodetelefoner med høyoppløselig lyd*. Ved både å utvikle en kompakt driver og integrere Bluetooth® Audio SoC og en støyreduksjonsprosessor av høy kvalitet i én brikke, har Sony klart å holde vekten og størrelsen nede.

Komfortable og sikre

LinkBuds S kombinerer en form som er tilpasset menneskeøret, med ergonomisk design for en mer stabil passform. Sony har designet LinkBuds S med informasjon om øreform som er innsamlet siden lanseringen av verdens første hodetelefoner med ørepropper i 1982, samt vurdering av følsomheten i ører for å få en form som er komfortabel for mange mennesker.

Naturlig omgivelseslyd eller støyreduksjon av høy kvalitet

Øreproppene gir deg det beste av begge verdener – naturlig omgivelseslyd når du vil samhandle med verden, og støyreduksjon av høy kvalitet når du må fokusere. LinkBuds S bytter automatisk mellom modus for omgivelseslyd og støyredusering, avhengig av hvor du er og hva du gjør.

Krystallklare, støyfrie samtaler

Med nøyaktig stemmeregistrering som kontrollerer mikrofoner på utsiden og innsiden av øreproppen, og avansert lydsignalbehandling, blir samtaler ultraklare, selv i støyete omgivelser. Støyreduseringsalgoritmen ble utviklet med kunstig intelligens, og det er brukt mer enn 500 millioner stemmeopptak for å redusere omgivelsesstøy og gjøre stemmen din klar.

Omsluttende lyd, autentisk musikk

En ny driverenhet på 5 mm, med en fleksibel membran, bidrar til å holde LinkBuds S liten. På tross av størrelsen, reproduserer den kraftig bass og krystallklar vokal, og får frem det beste i alle musikksjangre. Rik mellomtonelyd gir klar reproduksjon av stemmer i musikk, filmer og podkaster. Og med forbedret støyreduksjon sørger LinkBuds S også for færre distraksjoner.

Vær klar for dagen

Vannavstøtende for daglig bruk

IPX4-klassifisert vannmotstand sørger for at Sony-øreproppene ikke lar seg stoppe av litt sprut eller svette, slik at du kan fortsette å bevege deg til musikken.

Lytt hele dagen, og lad på få minutter

Du kan bruke øreproppene hele arbeidsdagen med 6 timers lading fra øreproppene og lagre ytterligere 14 timer i ladeetuiet. Det gir hele 20 timers lytting hver gang du forlater huset. Har du dårlig tid? En hurtiglading på 5 minutter gir deg opptil 60 minutter med avspilling, og Sony | Headphones Connect-appen vil til og med varsle deg når batterinivået faller under 30 %.

Snakk, og hør kun omgivelseslyd

Du kan få Speak-to-Chat til automatisk å sette musikken på pause så fort du snakker til noen, så du kun hører omgivelseslyd og kan føre en samtale – en praktisk funksjon om du vil beholde hodetelefonene på eller mangler en ledig hånd. Så snart samtalen er over, starter musikken igjen automatisk.

Svært lite etui, det perfekte par

Med stilig, avrundet design og matchende farger passer ladeetuiet perfekt sammen med LinkBuds S. Det får enkelt plass i hånden eller lommene dine for livet på farten.

Disclaimer

*Per 30. mars 2022. Ifølge forskning utført av Sony Corporation, målt i henhold til Strategy Analytics-retningslinjer på markedet for helt trådløse hodetelefoner med støyreduksjon og kompatibel med LDAC-hodetelefonmarkedet. LDAC er en sertifisert kodek for "Hi-Res Audio Wireless“