PlayStation®5-konsoll

Opplev lynrask innlasting med en SSD-stasjon med svært høy hastighet, dypere innlevelse med støtte for haptisk feedback, adaptive avtrekkere og 3D-lyd, og en helt ny generasjon med utrolige PlayStation®-spill.

PlayStation®5 Digital Edition

PS5 Digital Edition er en heldigital versjon av PS5-konsollen uten diskstasjon. Logg på kontoen din for PlayStation Network, og gå til PlayStation®Store for å kjøpe og laste ned spill.1

1 Konto for PlayStation Network kreves. Fullstendige vilkår gjelder – playstation.com/no-no/legal/psnterms.

Lynrask

Utnytt kraften til en tilpasset prosessor, GPU og SSD med integrert I/O som gir nye muligheter for en PlayStation-konsoll.

SSD med svært høy hastighet

Maksimer spilløktene dine med så godt som umiddelbar innlastingstid for installerte PS5™-spill.

Integrert I/O

Den tilpassede integreringen av PS5™-konsollens systemer gjør at skapere kan hente data fra SSD-en så raskt at de kan utforme spill på en måte som ikke har vært mulig før.

Fantastiske spill

Opplev utrolig grafikk og nye PS5™-funksjoner.

Strålesporing

Fordyp deg i verdener med et nytt nivå av realisme når lysstråler simuleres individuelt, noe som skaper livaktige skygger og refleksjoner i støttede PS5™-spill.

4K-TV-spilling

Spill PS5™-favorittspillene dine på den flotte 4K TV-en.

Opptil 120 bilder i sekunder med en utgangseffekt på 120 Hz

Gled deg over jevne og sammenhengende bilder med opptil 120 bilder i sekundet for kompatible spill med støtte for en utgangseffekt på 120 Hz på 4K-skjermer.

HDR-teknologi

Med en HDR-TV kan støttede PS5™-spill vise et utrolig levende og livaktig utvalg av farger.

8K-visning

PS5™-konsoller støtter 8K-visning slik at du kan spille spill på en skjerm med en oppløsning på 4320p.

Utrolig fengslende

Oppdag en mer omfattende spillopplevelse med støtte for haptisk feedback, adaptive utløsere og 3D-lydteknologi.

Tempest 3D AudioTech

Lev deg inn i et lydlandskap der det føles som om lyden kommer fra alle retninger. Gjennom hodetelefonene eller TV-høyttalerne blir omgivelsene virkelig levende med Tempest 3D AudioTech i støttede spill.

Haptisk feedback

Opplev haptisk feedback via den trådløse DualSense™-kontrolleren i utvalgte PS5™-spill, og føl virkningen av handlingene dine i spillet gjennom dynamisk sensorisk feedback.

Adaptive avtrekkere

Benytt fengslende adaptive avtrekkere, med dynamiske motstandsnivåer som simulerer den fysiske virkningen av spillaktiviteter i utvalgte PS5™-spill.

Produkter

PlayStation, PlayStation-logoen, PS5-logoen og Play Has No Limits er registrerte varemerker eller varemerker som tilhører Sony Interactive Entertainment Inc. SONY er et registrert varemerke som tilhører Sony Corporation.

PlayStation®5-tilbehør

Tøy grensene for hva som er mulig med spilling, med den nye generasjonen av PlayStation®-tilbehør.

Produkter

Trådløs DualSense™-kontroller

Oppdag en dypere og ganske så oppslukende spillopplevelse1 med den nyskapende PS5™-kontrolleren, som inneholder haptisk feedback og dynamiske avtrekkereffekter2. Den trådløse DualSense-kontrolleren har også en innebygd mikrofon og en opprett-knapp, alt integrert i en ikonisk og komfortabel design.

DualSense™-ladestasjon

Lad opptil to trådløse DualSense-kontrollere samtidig uten å måtte koble dem til PlayStation®5-konsollen.

Trådløst PULSE 3D™-hodesett

Spill komfortabelt med et trådløst hodesett som er fininnstilt for 3D-lyd på PS5™-konsoller2. Med USB Type-C®-lading og to støyreduserende mikrofoner kan du holde gruppechatten i gang med krystallklare stemmer3.

Fjernkontroll

Plasser deg selv i spillvideoene og sendingene4 dine med jevne, skarpe bilder i full HD.

HD-kamera

Ta plats själv i dina spelvideor och sändningar3 med jämn och skarp inspelning i full HD.

PlayStation®Camera-adapter

Koble PlayStation®VR til PS5™-konsollen for å spille støttede PS VR-spill. Hvis du vil konfigurere PS VR med PS5-konsollen, trenger du PlayStation Camera* for PS4™ og en PlayStation Camera-adapter (du trenger ikke å kjøpe noe). Du finner mer informasjon om hvordan du kan skaffe deg en adapter, på PlayStation.com når den blir tilgjengelig.

*Modell CUH-ZEY1 eller CUH-ZEY2.

1 Sammenlignet med den trådløse DUALSHOCK®4-kontrolleren.
2 Tilgjengelig når funksjonen støttes av spillet.
3 Internett-tilkobling og en konto for PlayStation™Network kreves. Kontoinnehavere må være over sju år, og brukere under 18 år må ha foreldresamtykke. Fullstendige vilkår gjelder: playstation.com/no-no/legal/psnterms.
4 Strømmetjenester kan kreve betalt abonnement og er kanskje ikke tilgjengelige i alle land. 3 Internett-tilkobling og en konto for PlayStation Network kreves. Kontoinnehavere må være over sju år, og brukere under 18 år må ha foreldresamtykke. Fullstendige vilkår gjelder: playstation.com/no-no/legal/psnterms.

PlayStation, PlayStation-logoen, PS4, PS5-logoen, PS5, DualSense og DUALSHOCK er registrerte varemerker eller varemerker som tilhører Sony Interactive Entertainment Inc. SONY er et registrert varemerke som tilhører Sony Corporation. USB Type-C® er et registrert varemerke som tilhører USB Implementers Forum.

PlayStation®5-spill