Lytt til verden rundt deg med de helt nye LinkBuds

LinkBuds integrerer alle verdenene dine takket være et åpent ringdesign som lar deg høre samtaler, musikk og annet nettinnhold når som helst og hvor som helst – samtidig som hodetelefonene holder deg oppmerksom på lydene rundt deg. Alt dette er kombinert i et lite og lettvektig design, som gjør at du knapt føler at du har dem på deg. Dette betyr at du komfortabelt kan bruke dem i flere timer på rad, samtidig som du er tilkoblet og alltid tilgjengelig - du kommer aldri til å gå glipp av noe viktig som skjer i livet ditt.

Utrolig liten, lett og behagelig passform

De ekstremt små LinkBuds, som veier omtrent fire gram, er et vidunder av miniatyrisering. I motsetning til tradisjonelle hodetelefoner, er den beskyttende overflaten som dekker høyttalermembranen integrert i selve huset, hvilket er med på å spare plass.
LinkBuds kombinerer en form som passer det menneskelige øret perfekt, med et nytt ergonomisk overflatedesign som sikrer en mer stabil passform. Sony har designet disse trådløse hodetelefonene ved hjelp av omfattende data om øreformer, som har blitt samlet inn helt siden vi introduserte verdens første in-ear hodetelefoner i 1982.

Få glede av ekte, transparent lyd med disse Bluetooth®-hodetelefonene, takket være Sonys nyutviklede ringtype driverenhet.

Smarte lyttefunksjoner for en enklere hverdag når du bruker de trådløse hodetelefonene dine

Disse Sony-hodetelefonene har IPX4-klassifisering og opptil 17,5 timers batteritid.

Krystallklar musikk og tydelig samtale

Takket være Precise Voice Pickup-teknologi som optimalt kontrollerer flere mikrofoner og utfører avansert stemmesignalbehandling, kan personen i den andre enden av samtalen høre stemmen din tydelig, selv i støyende omgivelser. Sony's støyreduksjonsalgoritme ble utviklet ved hjelp av AI-maskinlæring, som bruker mer enn 500 millioner stemmeprøver for å redusere omgivelsesstøy og trekke ut stemmen din tydelig i en rekke ulike miljøer.

Nyt balansert lyd av høy kvalitet med et klart mellomhøyt område. Sony's integrerte prosessor V1 gjengir alle detaljene i musikken din med minimal forvrengning for en autentisk lytteopplevelse. En spesialdesignet 12 mm ringformet driverenhet med en membran med høy følsomhet (lav rekyl) gir rik, velbalansert lyd som er perfekt for låter med tyngre bass.

Når en original musikkkilde komprimeres, mister den høyfrekvente elementer som gir detaljer og fylde til et spor. Sony's Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) på disse in-ear-hodetelefonene gjenoppretter elementene for å skape høykvalitetslyd som ligger nærmere det originale opptaket.