Julegavetips som kombinerer arbeid med underholdning

Julegaver til det hybride arbeidslivet eller til førsteklasses underholdning? Sammen med Sony har vi valgt ut julegavetipsene som kombinerer arbeid med underholdning.

WF-1000M4 – For deg som vil ha True Wireless- hodetelefoner av høyeste kvalitet

Sonys True Wireless-hodetelefoner oser kvalitet tvers igjennom. Lydkvaliteten er enestående, med støtte for trådløs høyoppløst lyd, og for de som snakker mye i telefonen, tilbyr WF-1000XM4 flere interessante funksjoner. Stråleformede mikrofoner og benledningsteknologi gir overlegen samtalekvalitet, og hodetelefonene demper vindstøy når du er utendørs.

WH-1000M4 – Den perfekte julegaven til reisen

Sonys støydempende hodetelefoner kan stenge det meste ute enten det er på et fly, offentlig transport eller på kontoret. WH-1000XM4 har fått flere oppgraderinger enn sin forgjenger, deriblant Bluetooth 5.0, som gjør det mulig å koble til to hodetelefoner samtidig. I tillegg har den en ny speak-to-chat-funksjon som gjenkjenner stemmen din, stopper musikken og slipper inn omgivelseslyden når du snakker.

WH-1000XM3 – For deg som vil stenge verden ute og bare høre julemusikken

På lange flyturer er behagelige hodetelefoner med aktiv støydemping et "must", slik at du kan lene deg tilbake og nyte filmer, podkaster og musikk uten å bli forstyrret av støyen fra flymotorene. Tredje generasjon av Sonys populære støydempende hodetelefoner er et perfekt valg - ikke minst fordi de har hele 30 timers batteritid. Det aller kuleste er imidlertid at de har en atmosfærisk trykkoptimalisering som tilpasser seg høyden du befinner deg i.

SRSNB10 – Julegaven til hjemmekontoret

Ha telefonmøter eller lytt til musikk samtidig som du har full bevegelsesfrihet uten å stenge omgivelsene ute. SRS-NB10 er ganske enkelt en bedre måte å jobbe hjemmefra på. To mikrofoner i nakkehøyttaleren og avansert behandling av lydsignalene gir krystallklar tale, selv om det er støy i hjemmet.

SRS-NS7 – "Kjære julenissen, jeg ønsker meg en bærbar hjemmekino"

Hengi deg totalt til filmens verden med kinolyd som er tilpasset nettopp for deg med nakkehøyttaleren fra Sony. SRS-NS7 gjør det dessuten enklere å jobbe hjemmefra gjennom god kvalitet på videosamtaler og en ergonomisk design som gjør at du kan bruke den i flere timer i strekk.

NWA105B – Alt jeg ønsker meg til jul er høyoppløselig lyd / Julegaven til lydnerden

Hvis kun den beste lydkvaliteten er godt nok for deg, er ikke mobiltelefonen tilstrekkelig. Sony Walkman NW-A105 er utviklet for å fremheve det beste innen musikk med alt fra høyoppløst lyd til avansert digital oppskalering.