6 duppeditter for den ultimate sommeren

vacation

Endelig er sommeren her, med alt det innebærer.

Late feriedager på stranda, bilferie med familien eller lange fotturer i fjellet. Uansett hvilke planer du har, har vi samlet seks dingser som vil gjøre dette til den ultimate sommeren. Så pass på å oppgradere utstyrssamlingen din, slik at du kan nyte litt ekstra. Her har vi samlet seks produkter som vil gjøre sommeren mer innholdsrik – uansett hva du har i kikkerten.

Lading for digitale nomader

Oppdater strømforsyningen i sommer med Omni Power Bank. Den lar deg lade flere enheter samtidig og er utstyrt med High Power 60 W USB-C-port og 100 W strømuttak for rask og trådløs lading. Perfekt til late sommerdager i hengekøya, på stranda eller når du er på vei til neste eventyr.

Førsteklasses støydemping

Sommeren er tiden for avslapping og ro, der du kan fokusere på akkurat det du vil. Så steng ute all uønsket lyd og bli ett med musikken, lydboken eller podkasten, med Sony WH-1000XM5, som muliggjør optimal støydemping. Fire mikrofoner i hver øreklokke og blyfri lodding i gull gir perfekt ledningsevne, samtidig som det kraftige batteriet sikrer deg inntil 30 timers lyttetid. Slik at du kan nyte lyden lengre i sommer.

Sommerens beste ideer. I lommeformat.

Utforsk ideene dine i sommer med helt nye Apple iPad Mini. Den lar deg tegne, ta bilder og holde deg oppkoblet med lynrask Wi-Fi 6 i opptil ti timer – i lommeformat. Så gjør dette til ideenes sommer og la deg inspirere til å skape ditt nye underverk.

Nå målene dine lettere i sommer

Hold orden på treningen og føl deg trygg i sporet i sommer med Garmin fenix 7 Solar sportsklokke. Den er utstyrt med en rekke treningsfunksjoner, slik at det blir lettere både å sette opp og å nå målene dine. Samtidig kan du føle deg trygg med posisjonsnavigering knyttet til nødkontaktene dine.

Høyttalere til sommerens eventyr

Ta sommereventyrene dine til neste nivå med Sonos Roam SL. Den leverer førsteklasses lyd og gir deg større frihet, med en batterikapasitet som varer hele dagen, og en design som tåler både støt og vannsprut. Perfekt til badebrygga eller når det er fest ved bassengkanten.

Optimalisert for dagsturer

Cirafon Backpack Weekend gir deg smart oppbevaring for både datamaskin og klær. To store lommer på forsiden og spesialdesignede lommer til mobiltelefon, lommebok og annet viktig tilbehør gjør den til den perfekte ryggsekken til sommerens dagsturer.