SPORT True Wireless

Lytt til din lidenskap

  • Sennheisers berømte lydkvalitet: TrueResponse-transdusere leverer en fantastisk lydopplevelse med full bass
  • Tilpassbar akustikk: Åpne og lukkede øreadaptere for situasjonsbevissthet og passiv støykansellering
  • Innebygget equalizer: For å tilpasse lydopplevelsen
  • Sikker, tilpasset passform: Utbyttbare finner og flere øreadaptere for optimal komfort
  • IP54 – støv-, sprut- og svettebestandig: Tåler de tøffeste treningsøktene
  • Lang batteritid: Opptil 27 timers batteritid – Batteritiden på 9 timer kan forlenges med 18 timer med den bærbare ladeesken

Lyd som matcher prestasjonen

Få mer ut av treningsøkten med en fantastisk lydopplevelse.

Høy lydkvalitet

SPORT True Wireless drives av vår dynamiske TrueResponse-transduser og gir deg mer energi under treningsøkten med eksepsjonell klarhet og kraftig bass.

Innebygget equalizer

Tilpass lydopplevelsen til din smak med et utvalg av forhåndsinnstillinger og en intuitiv equalizer ved hjelp av Smart Control-appen.

Din trening, din lyd

Styr måten du opplever lyden og hører omgivelsene på med et system som er skapt for sport. Skreddersy lydopplevelsen slik du ønsker. Muligheten for tilpassbar akustikk lar deg velge mellom åpne eller lukkede øreadaptere som passer spesielle EQ-moduser, for å skape den perfekte stemningen under treningsøkten.

Velg en åpen øreapter for å høre omgivelsene, men samtidig dempe lyder fra kroppen, slik som din egen pust eller dine egne fottrinn. Eller bytt til en isolerende lukket øreadapter som blokkerer lyd fra omgivelsene, for en fordypende lydopplevelse.

Sikker, tilpasset passform

Nyt en komfortabel og sikker passform, uansett hvor intens treningsøkten blir. Tilpass den ergonomiske passformen til SPORT True Wireless-ørepluggene med et utvalg av øreadaptere i tre størrelser og fire forskjellige ørefinner, slik at de sitter godt, uansett aktivitet.

Robust design

Bestandige øreplugger som tåler knallharde treningsøkter.

Sprut-, støv- og svettebestandig

Du trenger ikke å sakke farten når det røyner på. Det stilige og bestandige designet er IP54-klassifisert, så det tåler både svette, regn og trening langs strandkanten.

Maksimal utholdenhet

Disse ørepluggene holder tritt med hverdagens utfordringer. De leverer 9 timers brukstid og ytterligere 18 timer med den bærbare ladeesken – totalt 27 timer.