MOMENTUM True Wireless 3

Inspirert av musikk

Perfeksjon har blitt omdefinert. Sennheisers anerkjente MOMENTUM-serie har fått utallige topp anmeldelser for sin lyd som er best i klassen og fortsetter å sette standarden innen ytelse for True Wireless-øreplugger. Nå gjør neste generasjon MOMENTUM True Wireless 3 det beste enda bedre: Med enestående lydkvalitet transformerer MOMENTUM True Wireless 3 neste generasjons Adaptive Noise Cancellation (ANC) og den ultimate personlig tilpassede passformen hver eneste lytting med førsteklasses lyd og lekende lett stil.

Inspirert av flott lyd

Signaturlyd

Nyt hi-fi-lyd med slagkraftig bass takket være Sennheisers TrueResponse-teknologi.

Hver detalj

Lytt til høyoppløselig trådløs lyd som aldri før: aptX™ Adaptive codec gjør at du hører hver eneste detalj.

Din lyd

Få det på din måte: Du kan tilpasse lyden med et utvalg forhåndsinnstillinger og en equalizer-funksjon for å skreddersy lydopplevelsen etter din smak.

Avbrutt av ingenting

Ingen distraksjon

Neste generasjons Adaptive Noise Cancellation (adaptiv støydemping) justerer automatisk støydempingen når støynivået i omgivelsene endres.

Total tilstedeværelse

Hold kontakt med omgivelsene dine og kom tilbake til virkeligheten med et enkelt touch i Transparency Mode (lydfremheving).

Assistert av stemmeopptak

Absolutt klarhet

Snakk med en krystallklar stemme: tre avanserte støyreduserende mikrofoner på hver øreplugg sikrer at folk bare høre deg og ikke omgivelsene dine.

Stemmekontroll

Ha alt under kontroll, fra telefonsamtaler til tilgang til stemmeassistent, med stemmeopptak av høy kvalitet. Assistert av stemmeopptak.

Støttet av ultimat komfort

Passer perfekt

Disse kompakte og ergonomiske ørepluggene kommer med øreadaptere og valgfrie silikonfinner i en rekke størrelser for å garantere en god personlig passform og eksepsjonell brukskomfort.

All slags vær

Kom deg ut, reis, tren - ørepluggene dine kan holde tritt med livet ditt under alle omstendigheter. IPX4-sprutmotstand gjør at du ikke engang trenger å bekymre deg for om det blir vått.

Hele dagen

Fortsett å lytte! Du har 7 timers batterilevetid og 28 timers total spilletid når du bruker esken til å lade mens du er på farten. Takket være støtte for trådløs QI-lading er det enkelt å lade esken.

Fortsätt lyssna! Du har 7 timmars batteritid och 28 total övergripande speltid, när du använder laddfodralet i farten. Att ladda fodralet är enkelt tack vare stödet för QI-trådlös laddning.