Hei! Du bruker en gammel nettleser. Hvis du vil bruke alle funksjonene på nettstedet vårt, anbefaler vi at du besøker oss i en annen nettleser, for eksempel Google Chrome eller Microsoft Edge.

Prokord logo

Styr hjemmet med telefonen

Smarte og interaktive hjem er mer populært enn noen gang. De gir en følelse av trygghet og er dessuten svært energieffektive. Sørg for at lyset er tent når barna kommer hjem, slå av kaffetrakteren som du trodde at du hadde glemt å slå av, se hvem som ringer på døren og be dem sette matleveransen utenfor ved å snakke direkte gjennom dørklokken.

Her finner du Prokords Smarte Hjem-produkter for innbruddsovervåking, belysning og fjernstyring, og alle kan kobles til en app i telefonen.

Kontakter

Koble kaffetrakteren til en Smarte Hjem-kontakt, så trenger du aldri å være redd for at du har glemt å slå den av. Du kan også opprette automatiske tidsplaner for å slå ting som lamper, kaffetrakter eller lignende på eller av til fastsatte klokkeslett og ukedager. Eller hva med en nedtellingstimer til strykejernet?

Lamper

Styr all belysning i huset med telefonen. Sørg for at lyset er tent når du kommer fra jobben, skap stemningslys til filmen, øk lysstyrken på barnas rom eller slokk alle lamper med et knappetrykk. Ved å styre belysningen med telefonen øker du sikkerheten og sparer samtidig energi.

Sikkerhet og Overvåking

Det kan føles trygt å se om det står noen utenfor døren eller ved garasjen. Med et smart overvåkingskamera eller den appstyrte dørklokken er det lett å få oversikt over hvem som beveger seg utenfor. Videodørklokken har innebygd kamera, mikrofon og høyttaler. Når det ringer på døren, får du derfor en melding i mobilen og kan se og snakke med den besøkende via en app, også når du ikke er hjemme. Plasser sensorer på dører og vinduer, så kan du få en melding hvis noen åpner eller lukker døren.

App

Med Tuya Smart-appen styrer du alle Prokord Smarte Hjem-produkter og kan kontrollere alle produktenes funksjoner. Du kan for eksempel slokke og dempe lyset, eller programmere ulike automatiske scenarioer som blant annet at lyset i entreen tennes automatisk når du kommer hjem. Styr hver lampe individuelt eller opprett grupper med flere lamper og styr dem samtidig.

OBS! Prokords Smarte Hjem-produkter er også kompatible med Google Assistant og Amazon Alexa