Prokord Black – et nytt utvalg av premiumkabler

For å være et relativt nytt merke i bransjen har Prokord raskt gjort seg kjent for sine kabler av høy kvalitet. Kunnskapen er der. Det er også fabrikkene og råvarene som trengs for å lage ekte premiumkabler. I takt med at etterspørselen etter mer eksklusive kabler øker, har neste nivå av kabler blitt utviklet og ser nå dagens lys.

Mens Prokords vanlige kabelsortiment er fremstilt for f.eks. skrivebordskjermen din, der du hverken bruker eller rører kabelen særlig mye, er Prokord Blacks kabler fremstilt for å brukes og tåle betydelig mer. Kablene er som skapt for å brukes i konferanserommet eller for å pakke ned og ta med seg.

Hvorfor kjøpe kabler fra Prokord Black?

Sortimentet består for øyeblikket av bildekabler (HDMI-, display- og DVI) fremstilt med nøye utvalgte komponenter, gullbelagte kontakter, kobbertråd av høyeste kvalitet (ingen signaltap) og livstidsgaranti. Dessuten er både kablene og kontaktene dobbelskjermet, noe som betyr at de er utstyrt med en ekstra beskyttelse som gjør at de ikke blir forstyrret av andre kabler i nærheten, en kvalitetsforskjell sammenlignet med mange andre leverandører. Her er flere fordeler med kablene:

  • Alle kablene testes individuelt før de pakkes
  • De sammenlignes med og testes mot andre ledende produsenters kabler
  • Råmaterialene (f.eks. kobberet) er nøye kontrollert
  • Kablene er halogen- og PVC-fri

Akkurat nå inneholder Prokord Black sortiment kun bildekabler, men i løpet av kort tid vil sortimentet også inneholde lydkabler som USB- og nettverkskabler.

Gode testresultater

I tester har Prokord Blaks kabler prestert bedre enn mange av de dyrere konkurrentene med tilsvarende produkter. Å oppfylle kravene er en ting, men Prokord Blacks kabler klarer også de tøffere testene, noe konkurrentenes kabler ikke alltid gjør.