n

CAMLINK 4K

SLIPP KAMERAET LØS

Bruk et speilreflekskamera, videokamera eller actionkamera som et profesjonelt webkamera på PC eller Mac med CamLink 4K. Stream eller ta opp i glimrende kvalitet med 1080p60 eller opptil 4K med 30 fps. Og send direkte med alle plattformer på null komma niks takket være teknologi med ultralav latens. Farvel til fulle minnekort midt under opptaket eller å oppdage dårlige tagninger under redigeringen. Ved opptak med Cam Link 4K lagres alt innhold direkte på platen, mens tilbakemelding i sanntid og fullskjerm gjør at du kan finjustere scener direkte. Kameraet ditt har aldri vært så kraftfullt.

GREEN SCREEN

SAMMENLEGGBART CHROMA KEY-PANEL

Green Screen er en bærbar Chroma Key-skjerm som er optimalisert for å fjerne bakgrunner fra webkameraer og iscenesette fascinerende sendinger på noen sekunder. Det er bare å åpne aluminiumskallet, løfte håndtaket til passende høyde og la den pneumatiske x-rammen automatisk låse skjermen på plass. Førsteklasses stoff gir en overflate uten rynker, og den optimaliserte chromagrønne skjermen gir den reneste nøkkelfargen som det er mulig å få. På tide å avslutte? Green Screen hjelper deg. Den er like rask å slå sammen som å montere, og du kan alltid forberede neste sending på null komma niks.

KEY LIGHT AIR

LYSSETTING PÅ KOMMANDO

En profesjonell Wi-Fi-utstyrt lysløsning med 80 LED-pærer som gir 1400 lumen. Kantopplyst arkitektur med lysspredning i flere lag gir en myk belysning som er behagelig for øynene. Den har en flat profil, tar liten plass og har integrert kabelhåndtering som gir en ren og ryddig installasjon. Og Control Center-appen gir deg full fleksibilitet. Det er bare å koble til din Mac, Windows -PC, iPhone eller Android-enhet og justere lysstyrke og fargetemperatur fra hvor som helst i studioet, og se resultatet direkte på skjermen. Fullt justerbar og frittstående. Smart design og helt forbløffende. Du kommer til å ville bruke Key Light Air til alt.

WAVE PANELS

AKUSTISK SKUM

Wave Panels gjør et valgfritt rom til et profesjonelt lydmiljø. To skumlag med ulik tetthet reduserer både ekko og etterklang i rommet. En skjult luftlomme gir ytterligere lyddemping. Resultatet er en generell lydbalanse som gir en overlegen opplevelse i sending og lytting. En sekskantet profil gjør at Wave Panels kan tilpasses alle rom, og våre egne EasyClick-rammer gjør installasjonen veldig enkel. Skap flere variasjoner og unike former, og skift ut farger når som helst. Med Wave Panels er det enklere enn noen gang å tilpasse rommet for best mulig lyd og følelse.