Fordelen med NVIDIAs GPU-er

Enten du er en kunstnerspire eller en veteran i bransjen som vil gjøre ditt aller beste, sørger NVIDIAs GPU-er for at du klarer det – raskt. Med raytracing, VR og til og med AI-drevet videoredigering i 8K forbedrer NVIDIAs GPU-er arbeidsflyten og oppmuntrer til kreativitet. De støttes i tillegg av eksklusive, kostnadsfrie Studio-drivere som gjør kreative programmer enda bedre.

RTX Studio-funksjoner

3D og rendring

Kom til etterproduksjon raskere

Unngå lag og opplev mye raskere rendring med RTX-akselerert raytracing og AI-støyfjerning.

Videoredigering

8K hele veien

Spill av og rediger video med høy oppløsning uten å bufre på forhånd eller generere proxyer i Adobe Premiere Pro, DaVinci Resolve™, REDCINE-X PRO eller andre programmer.

Fotografi

Alle effektene, ingen ventetid

Gi RAW-bildene dine skarpere detaljer, bedre fargegjengivelse og færre forstyrrelser ved hjelp av den RTX-akselererte AI-funksjonen «Forbedre detaljer» i Adobe Photoshop Lightroom. Du kan også bruke hvilket som helst av over 30 GPU-akselererte filtre, for eksempel Uskarphet og Smart skarphet i Adobe Photoshop, for å perfeksjonere bildene dine.

Grafisk design

Design i RTX-dimensjonen

Opplev jevn og interaktiv panorering og zooming, uavhengig av grafikkompleksitet, i Adobe Illustrator. Visualiser 2D-grafikken umiddelbart i rik 3D med RTX-GPU-akselerert rendring i Adobe Dimension.

Arkitektonisk visualisering

Få med deg hver eneste detalj

Se designene og miljøene dine i fotorealistiske detaljer med RTX-akselerert raytracing og virtuell virkelighet.

Strømming

Strøm i vei

Strøm spill og kreative program med den høyeste strømmekvaliteten og -ytelsen ved hjelp av NVIDIAs dedikerte maskinvarekoder og bransjeledende støtte for favorittprogrammene dine, inkludert OBS Studio, XSplit Broadcaster, Twitch Studio og Discord.

Kjøp nå

© 2019 NVIDIA Corporation. Med enerett. NVIDIA, NVIDIA-logoen, GeForce, GeForce RTX, Quadro, Quadro RTX og NVIDIA Turing er registrerte varemerker og/eller varemerker for NVIDIA Corporation i USA og andre land. Alle andre varemerker og opphavsrettigheter tilhører deres respektive eiere.