Linksys® har vært banebrytende innen trådløs tilkobling siden 1988 og var det første rutermerket som solgte 100 millioner enheter globalt. Linksys® er anerkjent for sin tradisjon innen maskinvare og den prisbelønte programvareporteføljen for bevegelsessensorer Velop®, og muliggjør en oppkoblet livsstil med forenklet bolig- og bedriftsstyring, forbedret sikkerhet og sømløs, problemfri WiFi.

Fokuser på forbindelsene som virkelig betyr noe

WiFi er et verktøy som lar deg skape, jobbe, ha det gøy og ha kontakt med andre. La WiFi være den minste av dine bekymringer, slik at du kan fokusere på forbindelsene som virkelig betyr noe.

Oppdag hvordan kombinasjonen av Mesh og WiFi 6 lar deg gjøre alt dette og mer.

Til produktene

Hva er Velop® Mesh WiFi?

Mesh WiFi opprettes ved en sammenkoblet serie noder som sørger for full signaldekning til alle enhetene dine.

Intelligent Mesh™-teknologi går et skritt videre og fokuserer WiFi-signalstyrken basert på din posisjon i hjemmet til enhver tid.

I stedet for at signalet blir svakere jo lenger du kommer fra ruteren, oppretter Mesh et WiFi-teppe over hele miljøet for en jevn og pålitelig forbindelse.

Til produktene

WiFi 6 = WiFi forsterket

WiFi 6 er den neste utviklingen innen WiFi-teknologi – som gir mer hastighet, dekning og kapasitet enn noen gang før.

Mer hastighet

WiFi 6-rutere gir deg ekte gigabit-hastigheter for en raskere tilkobling for å håndtere all den nyeste streaming-, spill- og mobilteknologien.

Si farvel til ladesymbolet på TV-skjermen.

Mer kapasitet

Med 4x mer kapasitet enn WiFi 5 (AC) kan WiFi 6 håndtere alt, uansett hvor mange enheter dere bruker i hjemmet til å streame, spille og ha kontakt med andre.

Du slipper å bekymre deg for en ustabil forbindelse under familiens videosamtale.

Mer rekkevidde

WiFi 6 kan fokusere mer på enhetene i nettverket ditt og dekke steder som er vanskelig å nå og smarte lys, kameraer og høyttalere utendørs.

Du kan bevege deg fritt uten å miste kontakten.

Utforsk våre WiFi 6 Mesh-systemer